Новини Ігри 28.09.2023 о 13:22 comment views icon

Alan Wake 2 виходить за місяць — вже є перші огляди. На PS5 та Xbox Series X завезуть режим Performance 60 FPS

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Директор зі зв’язків із громадськістю Remedy Томас Пуха поділився деякими додатковими відомостями про майбутню гру Alan Wake 2. Він пояснив, що хоч спочатку консольна версія гри розрахована на частоту 30 кадрів на секунду, гравці матимуть можливість збільшити частоту.

«Я радий повідомити, що в Alan Wake 2 буде режим Performance на PS5 і Xbox Series X», – сказав Пуха.

Він не став даватися в подробиці, однак повідомив, що з самого початку Alan Wake 2 створювалася як гра з частотою 30 кадрів в секунду ─ з упором на візуальні ефекти та атмосферу.

«…але якось нам вдалося включити надійний режим Performance», ─ додав Томас Пуха, пообіцявши надати подробиці пізніше.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Один із підписників запитав, чи означає це, що режим Performance буде заблокований на частоті 60 к/с при зниженій якості графіки, чи просто матиме розблоковану частоту кадрів, яка в кращому разі буде прагнути до 60 к/с?

«Все ще доопрацьовуємо», ─ відповів Пуха.

Вихід Alan Wake 2, який раніше був запланований на 17 жовтня, тепер перенесений на 27 жовтня. Гра вийде для PS5, Xbox Series X/S та ПК через Epic Games Store. Remedy вирішила відкласти вихід гри на 10 днів, щоб вона не конфліктувала з іншими великими релізами жовтня, такими як Super Mario Bros Wonder і Spider-Man 2.

Додамо, оглядачі ресурсу IGN вже змогли отримати доступ до гри та пройти пару місій. З докладним описом можна ознайомитись у першоджерелі, а ми передамо лише короткі висновки. Загалом Alan Wake 2 з точки зору ігрового процесу не має майже нічого спільного з оригіналом, але при цьому дуже схожа на Alan Wake. Також нова гра порадувала графікою.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

«На мій погляд, Alan Wake 2 – одна з найсучасніших ігор, які я коли-небудь бачив. Тут сяє власна технологія Remedy Northlight: освітлення, деталізація текстур і особливо обличчя персонажів скомбіновано так, щоб створити разюче гарну гру», ─ пише Райан МакКафрі.

Зрештою, судячи з двох місій, гра пропонує «захоплюючий» геймплей. Історія глибоко опрацьована, «багатошарова та захоплююча». Також зазначається, що «гравець бере активну участь у формуванні цієї історії, поєднуючи підказки на дошці справ і переписуючи реальність у ролі Алана».

Зважаючи на перші відгуки, Alan Wake 2 обіцяє бути цікавою для шанувальників жанру.

Джерело: Videogameschronicle, IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: