Новини Новини 19.06.2023 о 12:00 comment views icon

Ми запускаємо блоги на ІТС.UA — доєднуйтеся до спільноти авторів вже зараз

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png

Asyris

Головний Модератор Дописів, Голова Ради авторів ITC

Ми запускаємо блоги на ІТС.UA — доєднуйтеся до спільноти авторів вже зараз

Поступово продовжуємо втілювати плани довоєнних часів, і сьогодні ITC.ua запускає власну блог-платформу. Це, на нашу думку, виведе спілкування між постійними читачами сайту на новий рівень. Якщо раніше дискусії були прив’язані до текстів новин та статей, то відтепер читачі матимуть змогу ініціювати обговорення будь-яких тем.

На сайті вже з’явився окремий розділ «Блоги», який можна знайти у хедері поруч з «Новинами», «Оглядами» та іншими. Щоб стати автором блогів потрібно зареєструватися, або авторизуватися через соцмережі.

Для написання коментарів можна й надалі використовувати звичний профіль в Disqus. Для всіх постів на сайті включена премодерація — потрібно лише дотримуватися базових правил, які детально описані за посиланням. Там же наведені приклади різних постів, які можна публікувати на блог-платформі (але звичайно це не вичерпний перелік).

Найкращі на нашу думку блоги будуть опубліковані на головній сторінці сайту та в інших соцмережах.

Запускаючи блоги ми насамперед хочемо зробити майданчик для спілкування читачів сайту ІТС.UA, максимально комфортний і простий для всіх. Маємо надію, що з вашою допомогою ми зможемо побудувати цікавий, сучасний та комфортний проєкт, де можна буде вільно спілкуватись та ділитись думками. І так, не забуваємо про культуру спілкування — майте повагу до себе та співрозмовників.

Залишилось зовсім не багато — зареєструватися, зробити свій перший матеріал та поринути з головою у цікаву дискусію. А щоб мати хороший стимул почати, тримайте конкурс — можна виграти новий ігровий ПК достойної конфігурації, з яким нам допомогли наші партнери Click.ua, та ще кілька приємних заохочувальних призів. Детальніше про умови конкурсу розкажемо найближчими днями.

 

Стань автором блогу та виграй приз від
Ми запускаємо блоги на ІТС.UA — доєднуйтеся до спільноти авторів вже зараз
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: