Новини Пристрої 21.10.2022 о 19:25 comment views icon

Cherry анонсувала MX Ergo Clear – перемикач для механічних клавіатур, створений на основі відомого користувацького моду

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Новий перемикач для механічних клавіатур Cherry MX Ergo Clear був анонсований компанією цього тижня, але його дизайн сходить до моди користувача, опублікованому на форумі механічних клавіатур GeekHack ще в 2011 році.

Оригінальний, створений спільнотою, Ergo Clear – це те, що відомо як “frankenswitch”, коли користувачі змішують і зіставляють компоненти різних перемикачів, щоб створити нові та цікаві відчуття при наборі тексту. В оригіналі Ergo Clear шток Cherry MX Clear поєднувався із пружиною перемикача Cherry MX Black. Це означало, що він успадкував приємну тактильну пружність MX Clear (сильнішу, ніж пружність MX Brown), але з більш податливою пружиною, яка значно полегшує натискання.

Cherry MX Ergo Clear

Як відзначають оглядачі, клавіатурні модери стали частіше використовувати легші пружини перемикачів Cherry MX Blue, Brown або Red, а не пружину MX Black. Основний принцип – поєднання відчуття глибокого натискання з легшою пружиною.

Пресреліз Cherry повідомляє, що випуск власної офіційної версії перемикача MX Ergo Clear позбавить менш досвідчених користувачів необхідності модифікувати його вручну. Але статус офіційного означає, що новий Ergo Clear пройшов процес контролю за якістю Cherry. Це гарантує, що перемикач витримає 50 млн натискань без втрати відчуття під час друку. Компанія заявляє, що використовує високоефективне мастило, а не тефлонове, як в оригінальному моді.

Cherry MX Ergo Clear

Хоча Cherry стверджує, що пропозиція офіційного перемикача Ergo Clear позбавить користувачів від турбот, пов’язаних з виготовленням моду самостійно, багато людей вже зробили ц, використовуючи сторонні перемикачі у стилі Ergo Clear. Одним із помітних ранніх наслідувачів був Zealio, який вироблявся Gateron. Багато виробників відтворюють перемикачі на основі конструкції MX Cherry після закінчення терміну дії патенту компанії.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

У Cherry не вказали точні ціни або дату випуску нових перемикачів, але відзначили, що вони будуть доступні в офіційних дистриб’юторів як деталі, а також вбудовані безпосередньо у готові клавіатури, що з’являться незабаром. Перемикач випускатиметься як у варіанті RGB, так і без підсвічування, у версіях з трьома та п’ятьма контактами.

Corsair K100 Air Wireless з перемикачами Cherry MX 3,5 мм за $279,99 – найтонша та найдорожча механічна клавіатура бренду

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: