Новини Ігри 09.10.2023 о 13:24 comment views icon

Corsairs Legacy від української студії Mauris вже можна передзамовити за ціною від $20, а у Steam доступна оновлена демо версія

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Українська студія Mauris повідомила про відкриття передзамовлення гри Corsairs Legacy на офіційному сайті проєкту. Окрім стандартної версії також пропонується видання Supporter Pack, яке дозволяє підтримати команду розробників.

Corsairs Legacy ─ це пригодницький симулятор піратського життя. Гравцю доведеться взяти на себе роль контрабандиста Руфуса Монро, який перевозить товари через військові патрулі в Карибському морі. Коли звичний рейд на острови Трінідад і Тобаго йде не за планом, Руфус і його команда опиняються віч-на-віч з іспанським військовим кораблем, що і стає початком нової несподіваної пригоди. Після цього команда вирушає в подорож небезпечними водами Карибського моря, щоб виконати серію ризикованих завдань. Розробники обіцяють захоплюючі пригоди ─ від контрабанди через води, що ретельно охороняються, до участі в епічних морських битвах проти могутніх імперій.

Стандартна версія вартістю $20 пропонує ключ до цифрової копії гри Corsairs Legacy. Версія Supporter Pack за ціною $30 окрім стандартної гри також включає унікальну холодну зброю, унікальний скін головного героя, стилізовані шпалери на робочий стіл та цифровий артбук.

Також команда Mauris випустила оновлену демо версію Corsairs Legacy. У ній розробники врахували коментарі зі стрімів, які були опубліковані на YouTube-каналі проєкту, а також статистику гри. Демо версія доступна на сторінці у Steam.

Перелік основних змін в оновленій демо версії Corsairs Legacy:

  • Відкриті всі рівні складності: тепер можна одразу грати на рівнях Морський вовк та Гардкор.
  • Додані субтитри.
  • Додані підказки, які пояснюють механіки гри.
  • Додане інформаційне вікно, що відображає поточну задачу гравця.
  • Доданий доступ до характеристик свого корабля та трюму, а також можливість викидати за борт речі та підвищувати мораль за гроші.
  • Додана інформація про те, як вираховується швидкість вітру.
  • Доступна додаткова місія захоплення ворожого корабля, де присутні нові абордажна сцена і каюта.
  • Додана можливість бачити тип корабля за допомогою підзорної труби.
  • Додана механіка обміну товарами з союзним кораблем.
  • Відтепер у випадку, коли ще триває перезаряджання, але гравець намагається вистрілити, гра повідомляє про перезаряджання. А у випадку, коли у гравця закінчились снаряди, він почує інформацію про необхідність змінити тип снаряда.
  • Додані налаштування графіки та підтримка Nvidia DLSS, AMD FSR.
  • Покращена робота камери в режимі наземного пересування.
  • Додані нові комбінації атак.
  • При абордажах додані мушкетери.
  • Тепер під час абордажу доступний трюм.
  • Додана можливість зламувати замки відмичкою.
  • Доопрацьована логіка скринь.

Багато внесених в нове демо змін були результатом ознайомлення команди проєкту з проходженнями гри на YouTube. Тому команда Corsairs Legacy запрошує всіх охочих записати свої проходження оновленої демоверсії і опублікувати відео на YouTube. Завдяки цьому розробники зможуть побачити, наскільки внесені зміни покращили геймплей і що ще потрібно зробити.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Наразі проєкт знаходиться на завершальній стадії розробки, і вже скоро розробники обіцяють випустити фінальний ігроладний трейлер. На поточний момент команда Corsairs Legacy додала вже четвертий острів в морський режим, це Гренада, і вона буде відігравати важливу роль в сюжеті. В рамках сюжету на гравців чекає понад 60 сюжетних катсцен з повною українською озвучкою.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: