Новини Новини 17.05.2022 о 14:20 comment views icon

Допоможемо зібрати кошти на тепловізори для рятівників Миколаївської та Харківської областей

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png

ITC.UA

Редакція ITC.ua

Продовжуємо розповідати про проєкти, з допомогою яких читачі видання ITC.ua можуть дізнатися про ініціативи зі збору коштів під час війни та підтримати їх.

До нас звернулися волонтери Фонду освітніх ініціатив, які в мирний час займаються розвитком молоді, щоб підвищувати рівень підприємницької культури та ефективності менеджменту. Під час війни фонд почав допомагати рятувальним службам, постраждалим і переселенцям.

Зараз вони збирають кошти, щоб закупити 6 тепловізорів типу FLIR K45 для пожежно-рятувальних підрозділів Миколаївської та Харківської областей. Зі слів рятувальників, якісні тепловізори набагато підвищують можливість знайти постраждалих людей під завалами. Ціна одного – 150 400 грн. Усього потрібно зібрати 902 400 грн. Щоб переказати гроші на тепловізори, потрібно вибрати один з варіантів тут.

Долучайтеся до збору коштів, щоб допомогти нашим рятівникам оперативно розбирати завали. Ми будемо уважно відстежувати хід збору коштів та обов’язково відзвітуємо після досягнення цілі.

У проєкт допомоги для військових і гуманітарних потреб від видань MC.today, Highload та ITC.ua може подати заявку кожен, хто збирає кошти на конкретні речі для армії чи інших напрямів під час війни. Ініціативи, які пройдуть відбір редакції, отримають безкоштовну рекламну кампанію у трьох виданнях – MC.today, Highload та ITC.ua на аудиторію в 4 млн користувачів. Щоб подати вашу ініціативу на розгляд, заповніть цю форму. Детальніше про проєкт тут.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: