Новини Ігри 05.03.2024 о 09:26 comment views icon

Dune: Awakening ─ новий геймплейний трейлер MMO-виживача у всесвіті «Дюни»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Dune: Awakening ─ новий геймплейний трейлер MMO-виживача у всесвіті «Дюни»

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Майже одночасно з виходом в кінотеатрах фільму «Дюна: Частина друга» студія Funcom поділилася додатковими подробицями та новим трейлером гри Dune: Awakening. Це MMO з елементами виживання, події якої відбуваються у всесвіті «Дюни» ─ на планеті Аракіс.

Представлений трейлер дає уявлення про те, наскільки суворою може бути пустельна планета. Відео демонструє гігантських черв’яків, яких, очевидно, неможливо вбити, бойові орнітоптери та досить широкі можливості для будівництва бази. У трейлері не акцентується особлива увага на чистому елементі виживання. Замість цього показано будівництво бази та бійки із супротивниками. Але, враховуючи, що це «Дюна», ймовірно багато зусиль доведеться витрачати на пошук води.

На додаток до ігрового трейлера, Funcom також випустила більший художній фільм про процес адаптації «Дюни» і, зокрема, про те, як нова гра розширить візуальне оповідання фільмів Дені Вільньова.

Гра Dune: Awakening вийде на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X / S. Проте розробники поки не називають дату релізу.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Рецензія на фільм «Дюна: Частина друга» / Dune: Part Two

Джерело: The Verge

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: