«Київстар» запустив нові тарифи «Все разом» (від 330 грн/міс) та пакет «Домашнього Інтернету» (до 1 Гбіт/с за 500 грн/міс). Лише для нових абонентів

Опубликовал
Володимир Скрипін

Це було швидко — «Київстар» через тиждень після бізнес-тарифів перейшов до оновлення тарифів для звичайних абонентів, зокрема відсьогодні найбільший оператор із 24,1 млн абонентів пропонує в межах лінійки «Все разом» кілька нових тарифів та пакет «Домашнього Інтернету» зі швидкістю до 1 Гбіт/с.

Нові тарифи лінійки «Все разом»

Головний нюанс — можливості перейти на новий тариф зі старого не передбачено. Нові пропозиції доступні лише новим абонентам. На вибір є три нові пропозиції: «Все разом Сила», «Все разом Наснага» та «Все разом Міць». Ключова особливість — це пакетні тарифи 3-в-1 за доступнішою ціною (якщо порівнювати з індивідуальними планами на окремі послуги). Вони поєднують ключові послуги, які надає компанія: мобільний зв’язок, Домашній Інтернет та онлайн-кінотеатр «Київстар ТБ». Відрізняються ці нові тарифи наповненням і, ясна річ, абонплатою — 330 грн/міс, 380 грн/міс та 500 грн/міс за «Все разом Сила», «Все разом Наснага» та «Все разом Міць» відповідно. Наразі діє тимчасова акція і всі тарифи пропонуються зі знижкою за 200 грн/місяць. Така ціна діятиме перші 3 місяці використання, а далі доведеться платити повну ціну.

Ключові умови та особливості

Нові тарифи «Все разом» від «Київстар». Детальні умови розписані на сайті Київстар

«Дім» — новий пакет «Домашнього Інтернету»

Абонентам «Домашнього інтернету» тепер доступний новий тарифний план «Дім», який вирізняється швидкістю підключення до 1 Гбіт/с. Цей пакет входить до тарифу «Все разом Міць» та пропонується як окрема опція за 330 грн/міс. Наразі він також пропонується з тримісячною знижкою за 200 грн/міс.

І ні, це не xPON, а FTTB FTTB - технологія широкосмугового оптоволоконного доступу до інтернету, але з’єднання не працюватиме при відключенні електрики, якщо провайдер не забезпечив резервне живлення усього обладнання, включно з комутатором в будинку. Раніше «Київстар»‎ анонсував початок впровадження технології GPON у  четвертому кварталі 2023 року. Чи ці плани досі лишаються в силі, поки невідомо.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс
Новий тариф домашнього інтернету «Дім» від «Київстар». Детальні умови розписані на сайті Київстар

В «Київстар» окремо зазначають, що надають послуги фіксованого інтернету для понад 1 млн абонентів у 131 населеному пункті та цьогоріч інвестували понад 200 млн грн у підключення мережі до додаткових джерел живлення, щоб забезпечувати близько 700 тис. користувачів Домашнього Інтернету безперебійним зв’язком за відсутності електроенергії.

Що там з націоналізацією «Київстар»

Наразі «Київстар» під серйозним тиском з боку держави — на початку жовтня за позовом СБУ суд арештував всі корпоративні права мобільного оператора, що разом з іншими процесами робить реальнішим сценарій подальшої націоналізації активу або конфіскації частки, пов’язаної з підсанкційними російськими бізнесменами на чолі з міхайлом фрідманом. Нідерландський холдинг VEON (материнська компанія «Київстар») напередодні арешту заявив про повний вихід з рф та продаж російських активів групі топменеджерів «ВімпелКому». Також «Київстарі» наголошують, що фрідман не є кінцевим бенефіціаром, жодним чином не впливає на діяльність компанії та не отримує ніякої фінансової чи іншої вигоди.

31 жовтня Veon оскаржив в суді арешт корпоративних прав «Київстару», підкресливши, що будь-які дії, спрямовані на права, пільги або кошти підсанкційних осіб, не можуть бути спрямовані на «Київстар» або Veon.

Disqus Comments Loading...