Новини Україна 07.11.2023 о 13:44 comment views icon

«Київстар» запустив нові тарифи «Все разом» (від 330 грн/міс) та пакет «Домашнього Інтернету» (до 1 Гбіт/с за 500 грн/міс). Лише для нових абонентів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Це було швидко — «Київстар» через тиждень після бізнес-тарифів перейшов до оновлення тарифів для звичайних абонентів, зокрема відсьогодні найбільший оператор із 24,1 млн абонентів пропонує в межах лінійки «Все разом» кілька нових тарифів та пакет «Домашнього Інтернету» зі швидкістю до 1 Гбіт/с.

Нові тарифи лінійки «Все разом»

Головний нюанс — можливості перейти на новий тариф зі старого не передбачено. Нові пропозиції доступні лише новим абонентам. На вибір є три нові пропозиції: «Все разом Сила», «Все разом Наснага» та «Все разом Міць». Ключова особливість — це пакетні тарифи 3-в-1 за доступнішою ціною (якщо порівнювати з індивідуальними планами на окремі послуги). Вони поєднують ключові послуги, які надає компанія: мобільний зв’язок, Домашній Інтернет та онлайн-кінотеатр «Київстар ТБ». Відрізняються ці нові тарифи наповненням і, ясна річ, абонплатою — 330 грн/міс, 380 грн/міс та 500 грн/міс за «Все разом Сила», «Все разом Наснага» та «Все разом Міць» відповідно. Наразі діє тимчасова акція і всі тарифи пропонуються зі знижкою за 200 грн/місяць. Така ціна діятиме перші 3 місяці використання, а далі доведеться платити повну ціну.

Ключові умови та особливості

«Київстар» запустив нові тарифи «Все разом» (від 330 грн/міс) та пакет «Домашнього Інтернету» (до 1 Гбіт/с за 500 грн/міс). Лише для нових абонентів
Нові тарифи «Все разом» від «Київстар». Детальні умови розписані на сайті Київстар

 «Дім» — новий пакет «Домашнього Інтернету»

Абонентам «Домашнього інтернету» тепер доступний новий тарифний план «Дім», який вирізняється швидкістю підключення до 1 Гбіт/с. Цей пакет входить до тарифу «Все разом Міць» та пропонується як окрема опція за 330 грн/міс. Наразі він також пропонується з тримісячною знижкою за 200 грн/міс.

І ні, це не xPON, а FTTB «Київстар» запустив нові тарифи «Все разом» (від 330 грн/міс) та пакет «Домашнього Інтернету» (до 1 Гбіт/с за 500 грн/міс). Лише для нових абонентів«Київстар» запустив нові тарифи «Все разом» (від 330 грн/міс) та пакет «Домашнього Інтернету» (до 1 Гбіт/с за 500 грн/міс). Лише для нових абонентівFTTB - технологія широкосмугового оптоволоконного доступу до інтернету, але з’єднання не працюватиме при відключенні електрики, якщо провайдер не забезпечив резервне живлення усього обладнання, включно з комутатором в будинку. Раніше «Київстар»‎ анонсував початок впровадження технології GPON у  четвертому кварталі 2023 року. Чи ці плани досі лишаються в силі, поки невідомо.

«Київстар» запустив нові тарифи «Все разом» (від 330 грн/міс) та пакет «Домашнього Інтернету» (до 1 Гбіт/с за 500 грн/міс). Лише для нових абонентів
Новий тариф домашнього інтернету «Дім» від «Київстар». Детальні умови розписані на сайті Київстар

В «Київстар» окремо зазначають, що надають послуги фіксованого інтернету для понад 1 млн абонентів у 131 населеному пункті та цьогоріч інвестували понад 200 млн грн у підключення мережі до додаткових джерел живлення, щоб забезпечувати близько 700 тис. користувачів Домашнього Інтернету безперебійним зв’язком за відсутності електроенергії.

Що там з націоналізацією «Київстар»

Наразі «Київстар» під серйозним тиском з боку держави — на початку жовтня за позовом СБУ суд арештував всі корпоративні права мобільного оператора, що разом з іншими процесами робить реальнішим сценарій подальшої націоналізації активу або конфіскації частки, пов’язаної з підсанкційними російськими бізнесменами на чолі з міхайлом фрідманом. Нідерландський холдинг VEON (материнська компанія «Київстар») напередодні арешту заявив про повний вихід з рф та продаж російських активів групі топменеджерів «ВімпелКому». Також «Київстарі» наголошують, що фрідман не є кінцевим бенефіціаром, жодним чином не впливає на діяльність компанії та не отримує ніякої фінансової чи іншої вигоди.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

31 жовтня Veon оскаржив в суді арешт корпоративних прав «Київстару», підкресливши, що будь-які дії, спрямовані на права, пільги або кошти підсанкційних осіб, не можуть бути спрямовані на «Київстар» або Veon.

VEON через суд оскаржує арешт корпоративних прав «Київстару»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: