Новини Новини 09.03.2022 о 13:34 comment views icon

Meta запустила у Facebook центр підтримки українців

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Meta – материнська компанія Facebook – заявила про створення центру підтримки для українців та мешканців інших регіонів. У єдиному центрі працюють експерти компанії, включаючи носіїв російської та української мов. Вони цілодобово спостерігають за ситуацією в Україні, реагуючи на проблеми у реальному часі.

«Ми додали кілька функцій безпеки в Україні та росії, включаючи можливість блокування профілю Facebook, видалення можливості переглядати та шукати списки друзів, а також додаткові інструменти в Messenger», – заявляють у соцмережі.

Особливу увагу приділено боротьбі з поширенням дезінформації та обмежень щодо контрольованих державою ЗМІ.

У Довідці спільноти (Community Help) можна знайти інформацію від місцевих агенцій ООН та товариств Червоного Хреста. Це включає інформацію про медичну допомогу, поради з безпеки та допомогу у перетині кордону з сусідніми країнами.

Додатково представлені контакти інформаційної гарячої лінії Держслужби з надзвичайних ситуацій України у WhatsApp. Посилання на Community Help знаходиться у верхній частині стрічок Facebook та Instagram для мешканців України та тих, хто нещодавно виїхав до сусідніх країн. Якщо з якихось причин у вас не показується оновлення меню, можна перейти за прямим посиланням facebook.com/community_help_ukraine.

У Community Help додадуть посилання на ресурси з охорони психічного здоров’я, включаючи Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ) та Міжнародний медичний корпус (IMC). Ці ресурси будуть доступні по всьому світу українською, російською та англійською мовами.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Facebook додатково допомагає організаціям розповсюдження інформації за допомогою реклами. Соцмережа підтримує розсилку важливих повідомлень постраждалим від кризи за допомогою безплатних рекламних кампаній. Так уже працює ВООЗ, розповсюджуючи інформацію про грудне вигодовування для переміщених матерів, а Міжнародний медичний корпус (IMC) ділиться порадами про те, як підтримати психічне здоров’я.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: