Новини Новини 24.10.2023 о 18:15 comment views icon

«Нова пошта» планує модернізувати прифронтові термінали захисними капсулами за досвідом Ізраїлю

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Днями російські терористи обстріляли ракетами термінал «Нової пошти» в Харківській області. Свої чергові атаки по цивільному об’єкту російські пропагандисти виправдовують вигадками про перевезення та зберігання зброї «Новою поштою», в тому числі перевезення БМП фурами компанії.

«У Харківському терміналі сортувалися та відправлялися, як і завжди, вантажі із продуктами, валізи із речами, гуманітарна допомога, велосипеди, шини та диски», ─ повідомила «Нова пошта».

Під час атаки термінала ракетою С-300 загинуло 6 людей, ще 16 отримали поранення. 8 співробітників компанії перебувають у важкому стані, 6 із них у реанімації. На жаль, вціліти у працівників компанії не було жодних шансів, адже влучання відбулося приблизно за 15 секунд після оголошення тривоги. Щоб убезпечити працівників в майбутньому, «Нова пошта» планує внести зміни в режим роботи терміналів та переглянути правила безпеки для працівників. Про це розповів співзасновник компанії В’ячеслав Климов.

Він наголосив, що зміни в роботі терміналів точно будуть, «особливо в таких зонах, як Харків, бо там вже є певна статистика прильотів».

«Думаємо, як зробити в терміналах щось на кшталт ізраїльських капсул у житлових домах. Вони потрібні саме для випадків, коли немає часу навіть для того, щоб добігти до укриття», ─ каже В’ячеслав Климов.

Він додав, що у компанії вже є певний досвід в цьому напрямку. «Нова пошта» вже створила подібні капсули в своїх відділеннях в Харкові та Миколаєві. Наприклад, у відділенні в Харкові у дворі стоїть залізобетонна капсула, яка захищає і працівників, і клієнтів.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Крім того, планується ретельніше контролювати, щоб під час повітряних тривог відділення не працювали. Особливо це стосуватиметься міст, «до яких швидко долітають балістичні ракети».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: