Новини Новини 09.08.2022 о 12:32 comment views icon

“Нова пошта” почала співпрацю з ДСНС України, надаючи логістичну підтримку та матеріально-технічне забезпечення рятувальних бригад

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

“Нова пошта” почала співпрацю з Державною службою України з надзвичайних ситуацій у декількох напрямках, зокрема надаючи логістичну підтримку та матеріально-технічне забезпечення рятувальних бригад.

«Співпраця з ДСНС – один із наших пріоритетних напрямів, адже саме рятувальні бригади першими приїжджають на місце трагедії, дістаючи людей з-під завалів знищених будівель, а на плечі піротехнічного підрозділу лягає розмінування рекордних площ — говорить керівник гуманітарного напрямку Нової пошти Андрій Григоров. – Тож наше завдання – допомагати рятувати життя».

Один з напрямів партнерства “Нової пошти” та ДСНС – матеріально-технічне забезпечення рятувальних бригад. ДСНС України готує списки необхідних товарів, від електронних приладів – до автомобілів, а компанія займається їхнім пошуком, придбанням та доставкою.

Також “Нова пошта” надає логістичну підтримку ДСНС України. Таким чином установа може безкоштовно відправити необхідний вантаж.

«Завдяки співпраці з Новою поштою організовано доставку станцій очищення води підрозділам у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Рятувальники Житомирщини та Запоріжжя отримали бензорізи, а на Київщину вирушило пожежно-технічне оснащення. Усього перевезено понад 15 тон вантажів», – розповів директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький.

Нагадуємо, що в рамках Гуманітарної пошти компанія співпрацює із 300 волонтерськими організаціями та вже доставила безкоштовно 61 800 відправлень тим, хто опинився у скрутному положенні.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: