Новини Новини 12.03.2022 о 10:15 comment views icon

“Нова пошта” відновлює доставку відправлень за кордон України

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

“Нова пошта Глобал”, що входить до групи компаній “Нова пошта”, від 12 березня відновила відправлення відправлень за кордон, за винятком Молдови. Тепер із будь-якого працюючого відділення можна оформити міжнародне відправлення за тими ж самими тарифами, що й раніше.

“Друзі, декілька мільйонів українців перебувають наразі за кордоном і в багатьох є потреба отримати з дому необхідні документи, ліки, інші важливі речі. Тепер відправку за кордон можливо здійснити з будь-якого працюючого відділення Нової пошти. Мирного неба!”

Щоб оформити міжнародне відправлення у відділенні, потрібно:

  • принести відправлення, але обов’язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість;
  • назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення. Крім того, назвати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти одержувача;
  • при надсиланні більше однієї позиції з клієнтом обов’язково зв’яжеться по телефону співробітник Нової пошти Глобал для заповнення інвойсу для митниці.

Перед відправкою важливо ознайомитися з митним законодавством країни, до якої хочете відправити відправлення, а також пам’ятати, що мито у країні одержувача завжди сплачує сам одержувач.

Також заявку на міжнародне відправлення можна оформити в особистому кабінеті на сайті Нової пошти. Нова пошта працює майже всюди, але не всіма відділеннями. Список працюючих відділень змінюється щоденно, інформація оновлюється за посиланням https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10172.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: