Новини Новини 12.04.2022 о 15:56 comment views icon

«Нова Пошта» вже відновила роботу половини мережі точок сервісу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вчора «Нова Пошта» повідомила про поновлення роботи деяких відділень в Чернігові, а сьогодні відзначила значуще досягнення — після початку війни поштовий оператор відновив роботу половини мережі точок сервісу.

Усього станом на 12 квітня вже відкрито 11500 точок сервісу. Працюють 4100 відділень, 7600 вуличних поштоматів та кур’єрська доставка і забір у 6100 населених пунктах. Для порівняння, станом на 23 березня працювало 1500 відділень.

Лише за сьогодні, 12 квітня, запрацювали ще 160 відділень у Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській, Житомирській, Харьківській областях, а також Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Рівненській.

Лідером із кількості працюючих відділень наразі є Київська область — 407 відділень. За нею з незначним відставанням йде Івано-Франківська — 402. Уся мережа відділень запрацювала у Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі.

У відкритих відділеннях можна відправити та отримати посилки по Україні та за кордон. До 31 травня за спеціальним тарифом можна відправляти особисті речі по Україні у валізах або коробках до 30 кг — за 120 грн. Також у відділеннях зараз діє спеціальна знижка -40% на доставку шин та дисків.

Також «Нова Пошта» відновила доступність усіх фінансових послуг — клієнти можуть переказати кошти по Україні, отримати міжнародний переказ через RIA та Western Union, зняти готівку, поповнити мобільний номер тощо. Додатково, можна без комісії надіслати кошти на спецрахунок Збройних Сил України, що відкрив Національний банк, або благодійним організаціям «Фонд Сергія Притули» та «Повернись живим».

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Знайти відкрите відділення та графік його роботи можна через чат-бот у Telegram, а простежити свою посилку та вантаж можна через трекінг на сайті.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: