Новини Україна 26.06.2023 о 14:12 comment views icon

Nova Post тепер і в Румунії: «Нова пошта» відкрила перше відділення у Бухаресті, яке доставлятиме також у Молдову

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Новий тиждень, і «Нова пошта» розблокувала для себе новий ринок ЄС — Румунія стала п’ятою європейською країною, де тепер є відділення Nova Post. Перше відділення у Бухаресті вже відкрило свої двері, а ще Румунія стала першою країною, де українська компанія запропонувала послуги із доставлення товарів не лише в Україну, але й по Європі, зокрема, у Молдову.

Бухарестське відділення Nova Post знаходиться за адресою B-dul Unirii 47 A, Sector 3. Це звичайне (не вантажне) поштове відділення, у якому можна отримувати та відправляти документи й посилки вагою до 30 кг. Воно працюватиме з понеділка по суботу.

Термін доставлення із Румунії в Україну — вже звичні “від 5 днів”, тоді як між Румунією і Молдовою відправлення доставлятимуться “від 3 днів”. Тарифи на доставку з Україну в Румунію наразі такі:

  • Документи — 250 грн
  • Посилки до 2 кг — 400 грн
  • Посилки до 10 кг — 600 грн
  • Посилки до 30 кг — 1200 грн

З нагоди відкриття Nova Post в Румунії до 16 липня на доставку в Україну діятиме промокод зі знижкою -50% — отримати його кожен клієнт. Для цього потрібно зареєструватися на сайті до 3 липня включно.

Детальніше про тарифи Нової пошти на доставку в Румунію та дозволені речі для пересилання за кордон можна дізнатися за посиланням на офіційному сайті.

Наразі «Нова пошта» вже працює у Польщі, Литві, Чехії та Молдові, на черзі — відкриття відділень у Німеччині. У 2023-му «Нова пошта» планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок (у 2022-му «Нова пошта» доставила 6,5 млн міжнародних посилок — на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). Цьому посприяє, серед іншого, власна авіакомпанія Supernova Airlines, яка у травні почала виконувати рейси.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Авіакомпанія «Нової пошти» Supernova Airlines виконала перший рейс — 7 тонн посилок доставлено з Риги в Жешув


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: