Рубрики НовиниСофт

Threads все більше схожа на Twitter: соцмережа отримує окрему стрічку для друзів та функцію перекладу дописів

Опубликовал
Катерина Даньшина

Meta випускає перше функціональне оновлення Threads після потужного старту цього місяця — раніше соцмережа Цукерберга досягла 150 млн завантажень за 6 днів, побивши абсолютний рекорд Pokémon GO.

Камерон Рот, інженер програмного забезпечення для Instagram, поділився дописом в Threads у вівторок, оголосивши про доповнення до програми в рамках оновлення iOS: у соцмережі можна буде переглянути окрему стрічку з людьми, на яких ви підписані, а дописи отримають функцію перекладу тексту на користувацьку мову.

Для того, щоб функції запрацювали Рот радить оновити програму або перезапустити її (хоча це поки не допомагає), або ж дочекатися кінця дня. Оновлення iOS також містить деякі виправлення програмних помилок і покращення завантаження.

Threads став миттєвим хітом Meta, отримавши 100 млн завантажень за перші 5 днів та 150 млн за 6 днів (побивши рекорди ChatGPT та Pokémon GO відповідно). Однак після початкового запалу люди почали більше уваги звертати на недоліки в інтерфейсі, що й спричинило падіння щоденної кількості активних користувачів на 20-25% та зниження середнього часу, проведеного у програмі, на 50%.

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Раніше потенційні рекламодавці заявили, що чекають на хештеги та хронологічну стрічку в Threads, щоб створювати ефективніші промокампанії. Перше оновлення врешті-решт надійшло, однак воно робить програму ще більше схожою на Twitter Ілона Маска, який вже погрожував подати на Meta до суду за «копіювання».

Disqus Comments Loading...