Новини Софт 19.07.2023 о 14:57 comment views icon

Threads все більше схожа на Twitter: соцмережа отримує окрему стрічку для друзів та функцію перекладу дописів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Meta випускає перше функціональне оновлення Threads після потужного старту цього місяця — раніше соцмережа Цукерберга досягла 150 млн завантажень за 6 днів, побивши абсолютний рекорд Pokémon GO.

Камерон Рот, інженер програмного забезпечення для Instagram, поділився дописом в Threads у вівторок, оголосивши про доповнення до програми в рамках оновлення iOS: у соцмережі можна буде переглянути окрему стрічку з людьми, на яких ви підписані, а дописи отримають функцію перекладу тексту на користувацьку мову.

Для того, щоб функції запрацювали Рот радить оновити програму або перезапустити її (хоча це поки не допомагає), або ж дочекатися кінця дня. Оновлення iOS також містить деякі виправлення програмних помилок і покращення завантаження.

Threads став миттєвим хітом Meta, отримавши 100 млн завантажень за перші 5 днів та 150 млн за 6 днів (побивши рекорди ChatGPT та Pokémon GO відповідно). Однак після початкового запалу люди почали більше уваги звертати на недоліки в інтерфейсі, що й спричинило падіння щоденної кількості активних користувачів на 20-25% та зниження середнього часу, проведеного у програмі, на 50%.

Раніше потенційні рекламодавці заявили, що чекають на хештеги та хронологічну стрічку в Threads, щоб створювати ефективніші промокампанії. Перше оновлення врешті-решт надійшло, однак воно робить програму ще більше схожою на Twitter Ілона Маска, який вже погрожував подати на Meta до суду за «копіювання».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: