Новини Софт 13.02.2024 о 13:26 comment views icon

Творці Wunderlist запустили новий таск-менеджер — Superlist

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Нині програма для завдань та списків, яку вперше анонсували ще у 2020 році, доступна для Mac, iOS, Android та у вебверсії.

Популярний ще 10 років тому планувальник завдань Wunderlist після придбання Microsoft у 2015 році перетворився на Microsoft To Do, але нині творці оригінальної версії на чолі зі співзасновником Крістіаном Ребером представили нову програму, покликану полегшити вашу роботу.

Superlist дозволяє керувати завданнями з примітками (та й загалом списками) усіх видів і нині доступний для Mac, iOS, Android і в Інтернеті. У першу чергу — це продукт для команд, до якого можна доєднати колег і заповнити нотатками, файлами, завданнями, зображеннями тощо.

Творці Wunderlist запустили новий таск-менеджер — Superlist

Програма автоматично розпізнає та впорядковує ваші завдання, формуючи список «Today» — тобто ті, які ви маєте виконати сьогодні. Передбачений й такий собі «перемикач», який дозволить перейти з особистих завдань на робочі — тож можна об’єднати усі свої плани в одному застосунку.

Творці Wunderlist запустили новий таск-менеджер — Superlist

Superlist можна приєднати до Gmail, Slack, GitHub і деяких інших програм та автоматично завантажувати або надсилати завдання в потрібне місце. Деякі листи можна позначити зірочкою, щоб перетворити їх на завдання Superlist — одна з кількох ШІ-функцій, представлених у програмі.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Творці Wunderlist запустили новий таск-менеджер — Superlist

Обліковий запис Pro обійдеться у $8 на місяць на користувача, хоча, як повідомляє The Verge, функцій безплатної версії буде достатньо для більшості людей (особливо для особистих акаунтів).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: