Новини Ігри 07.03.2024 о 19:28 comment views icon

В грі Dragon’s Dogma 2 покажуть живі сцени приготування м’яса на вогнищі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

В грі Dragon’s Dogma 2 покажуть живі сцени приготування м’яса на вогнищі

За 2 тижні очікується вихід гри Dragon’s Dogma 2. Перебуваючи в таборах, гравці зможуть приготувати їжу, як це буває в багатьох рольових іграх. Відповідні кадри опублікували заздалегідь.

У випадку Dragon’s Dogma 2 м’ясо на вогнищі виглядало дуже реалістичним, через що серед шанувальників точилися дискусії – справжнє воно чи результат якісної комп’ютерної графіки. Навіть PlayStation не змогла остаточно визначитися і запустила опитування в соціальній мережі X.

Тепер компанія Capcom заявила, що шипляче м’ясо в Dragon’s Dogma 2 цілком справжнє. В інтерв’ю японському сайту 4Gamer режисер гри Хідеакі Іцуно заявив, що ці сцени приготування м’яса є зафільмованими реальними сценами, а не CGI.

Він уточнив, що команда кілька місяців обговорювала, що цікавого можна продемонструвати в кемпінгу. Зрештою вирішили показати приготування м’яса. Але замість витрачання грошей на дорогу комп’ютерну графіку зі смаженням м’яса врешті вирішили витратити таку ж суму на справжнє м’ясо. Як наслідок, кожен вид м’яса, який можна приготувати в грі на грилі, має окреме відео приготування.

Гра Dragon’s Dogma 2 вийде 22 березня на PlayStation 5, Xbox Series X/S та ПК.

Dragon’s Dogma 2 вийде 22 березня 2024 року. З антипіратським захистом Denuvo

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Джерело: eurogamer


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: