Новини Технології 04.05.2022 о 13:40 comment views icon

В Україну надійшли мобільні системи очищення води австрійської компанії BASU — вони забезпечать питною водою жителів регіонів, що найбільше постраждали від війни

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

В Україну поставили сучасні інноваційні мобільні системи по виробленню гігієнічно безпечної питної води BASOQUELL 807 австрійської компанії BASU. Це стало можливим завдяки зусиллям благодійників з фонду «Можемо разом».

Такі мобільні системи дають можливість мати чисту воду у будь-яких польових умовах та будуть застосовані в зонах гуманітарних катастроф. 

12 мільйонів літрів чистої води зможуть отримати регіони, що більш за всіх потерпіли від російської агресії завдяки поставці в Україну концентрованого дезінфекційного засобу BASOQUELL 807. Засоби реалізації технології будуть передані благодійниками до Державної служби надзвичайних ситуацій України, яка проведе їх розподіл у місця, де зараз в них є найбільша потреба.

Крім централізованого використання, системи також можуть застосовані як невеликими групами людей, так і персонально. Для цього концентрат буде розфасований у пляшки по 1, 5 та 10 літрів, а також індивідуальні шприци для самостійного очищення води на передовій.

Також в Україну поставлена велика партія дезінфекційної рідини BASOQUELL 710 на водній основі, що використовується як засіб очищення, дезінфекції поверхонь без спирту, а також промивання ран. Засіб видаляє водорості, грибки, грибки (C.albicans), віруси (включаючи HBV, HCV, ВІЛ, Rota, Corona, Noro), також діє ефективно та надійно проти мікробів та бактерій.

***

За даними UNICEF, через дії російських окупантів 1,4 мільйона людей залишилися без водопостачання на сході України. Пошкодження мереж та перебої в електропостачанні ще 4,6 мільйона людей по всій країні без належного доступу до безпечної для вживання води. Загалом, понад 6 мільйонів людей в Україні щодня стикаються із труднощами із доступом до питної води.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Наразі ситуація із забезпеченням питною водою особливо критична у Маріуполі, тисячі людей використовують брудні джерела у пошуках будь-якої води, яку тільки можна знайти. Великі міста Донецької та Луганської областей також відрізані від постачання води, окрім того, ще 340 000 людей втратять водопостачання, якщо вичерпаються запаси водосховища в Горлівці. На початку березня у містах Суми та Чернігів відбулися серйозні перебої з водою, також сильно постраждала система водопостачання Харкова.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: