Новини Наука та космос 27.07.2023 о 09:09 comment views icon

Засідання Конгресу США щодо НЛО: екс-розвідник Пентагону заявив що уряд приховує «рештки інопланетян»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

У Конгресі США зібрався Наглядовий комітет Палати представників Конгресу й обговорив тему НЛО. Колишній розвідник ВМС Девід Груш та інші свідки закликали уряд до більшої прозорості: «Американський народ заслуговує на правду», передає WSJ.

За словами Груша, він «абсолютно впевнений», що уряд зберігає залишки нелюдських особин. Його інформація начебто ґрунтується на інтерв’ю із 40 свідками протягом чотирьох років. Девід знає, де «зберігаються докази», але боїться за своє життя стикнувшись із «професіональними та особистими наслідками» після того, як вперше висловився на тему НЛО. Уряд вперше зіткнувся із позаземними технологіями ще в 1930-х, і відтоді триває «багаторічна кампанія приховування, що суперечить інтересам громадськості».

Представник Пентагону заперечив ці твердження та заявив:

Ми не виявили жодної інформації про існування позаземних матеріалів, яку можна перевірити та підтвердити.

Сам Груш особисто не бачив жодних інопланетних тіл, і на більшість питань відповідав, що не може обговорювати тему відкрито для громадськості, але може поінформувати законодавців приватно.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Іншими свідками слухання стали два пілоти ВМС. Раян Грейвс сказав, що зустрів чисельні незрозумілі літальні об’єкти поблизу Вірджинія-Біч на узбережжі Атлантичного океану, а Девід Фравор начебто зіткнувся з НЛО в Сан-Дієго, це вже Тихий океан.

Пілоти повідомили, що земні технології не здатні створити такі кораблі, а люди не зможуть пережити побачений рівень прискорення. Більшість НЛО мають загальні риси:

Вони як правило круглі, як драже Тік-Так, розміром 1-4 м. Можуть рухатися з надзвуковою швидкістю або нерухомо зависати без жодних видимих рушійних механізмів.

Засідання Конгресу США щодо НЛО: екс-розвідник Пентагону заявив що уряд приховує «рештки інопланетян»

Свідки повідомили, що подібні об’єкти спостерігають скрізь і військові й комерційні пілоти. Проте, за особистою оцінкою Грейвса, повідомляється лише про 5% випадків спостереження НЛО, бо свідки бояться за свою репутацію й про потенційні репресії збоку керівництва авіакомпаній або уряду.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: