Новини Новини 19.05.2022 о 14:15 comment views icon

Зеленський став героєм серії біографічних коміксів про політичних діячів TidalWave Comics

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Видавництво TidalWave Comics оголосило про випуск нової серії коміксів про політичних діячів. І новим героєм став Володимир Зеленський. Коротка біографія Президента України «Політична влада: Володимир Зеленський» вийде 20 травня. Частину виторгу від продажу коміксу буде передано до Міжнародного Червоного Хреста для допомоги українцям.

22-сторінковий випуск, написаний Майклом Фрізеллом і намальований Пабло Мартіненою, доступний у цифровому та друкованому вигляді та буде доступний на різних платформах. Також вийде спеціальний колекційний екземпляр коміксу у твердій палітурці.

TidalWave вже понад 11 років пише про політиків, використовуючи унікальні сюжетні властивості коміксів.

«Це був складний сценарій для написання. Ми з видавцем хотіли зосередитися на людині, а не на тому, на чому зараз зосереджені ЗМІ – війні України з росією та битві Зеленського з путіним. Хто він такий? Що змушує його працювати? Чому він є лідером для України зараз? Саме ці питання цікавили мене, коли почав дослідження».

Майкл Фрізель

«Ця книга багато означає для мене через мою українську спадщину. Обидві мої бабусі та дідусі іммігрували з України. Я хотів використати цей засіб, щоб не лише розповісти історію, а й якось пожертвувати на цю справу», – додає видавець Даррен Г. Девіс.

Формат біографічних коміксів дозволяє авторам TidalWave заглибитися в історію відомих особистостей та досліджувати, що їх сформувало. Ряд ЗМІ, включаючи CNN, FOX News, The Today Show, Time та People, публікували біографічні комікси компанії.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Новий біографічний комікс стане частиною бібліотеки TidalWave, що постійно зростає, яка складається з більш ніж 200 випусків. У попередніх серіях були представлені біографії Барака Обами, Дональда Трампа, Кондоліза Райс, Джорджа Буша, Джастіна Трюдо, Нельсона Мандели, Елізабет Уоррен та інших.

Друковані копії біографічних коміксів доступні на Amazon. Цифрові версії з’являться в iTunes, Kindle, Nook, ComiXology, Kobo та скрізь, де продаються електронні книги.

Джерело: Reuters


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: