Новости Новости 26.02.2022 в 11:57 comment views icon

#FuckTheWar Ігрові компанії фінансово допомогають постраждалим внаслідок війни [оновлюється]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей и обзоров

Ми зібрали в одному місці список всіх розробників відеоігор, які відкрито перераховують фінансову допомогу постраждалим в наслідок окупаційних дій агресора. Україна повинна знати імена людей та назви компаній, які допомагають нам у цей час.

В кінці статті є посилання за якими можна зробити внесок у підтримку українського народу та армії.

 

We have gathered in one place list of all game developers who are sending financial aid to Ukrainians. Ukraine needs to know names of companies, who are helping us at this time.

At the end of the article there are links to support Ukrainian people.

 

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

#FuckTheWar

Польська студія 11 bit studios, розробники This War of Mine та Frostpunk висловились проти окупаційної діяльності російської влади. Весь прибуток з продажу This War of Mine та доповнень до гри за наступний тиждень, розробники пожертвують Товариству Червоного Хреста України. Менш ніж за добу вже зібрали понад $160 000.

 

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Магазин цифрової дистрибуції, GOG.COM підтримав ініціативу 11 bit studios, вся комісія з продажів This War of Mine та доповнень до неї також направлять Червоному Хресту України.

 

Розробники Cyberpunk 2077 та серії The Witcher, CD Project RED пожертвували благочинній організації Polska Akcja Humanitarna 1 млн злотих, це більше ніж 7,2 млн грн. На ці гроші буде здійснена гуманітарна допомога громадянам України.

 

Приклад 11 bit studios надихнув авторів Machinarium, CHUCHEL та Creaks весь прибуток з продажу цих ігор за наступний тиждень віддати у благодійний фонд Člověk v tísni, для підтримку українців які постраждали внаслідок окупації.

 

Студія Bungie (Destiny) весь прибуток за ініціативи Game2Give за дві доби будуть передані на гуманітарну допомогу у відповідь на триваючий конфлікт. До кінця акції залишилось менше доби.

 

Американський видавець відеоігор Crytivo весь прибуток з власного магазину за лютий та березень направить Товариству Червоного Хреста України.

 

Розробник відеоігор State of Play (South Of The Circle, Inks., Kami 1 & 2, Lumino City, Lume) весь прибуток з продажу усіх своїх ігор за наступний тиждень направить Товариству Червоного Хреста України.

 

Чеський видавець та розробник відеоігор Madfinger Games (Dead Trigger, Samurai, Shadowgun) прибуток з усіх своїх ігор проданих на території РФ та Республіки Білорусь направлять постраждалим від дій окупанта.

 

Jakub Wasilewski, розробник гри Slipways, весь прибуток з продажів гри до кінця наступного тижня жертвує Червоному Хресту Польщі, який співпрацює з Червоним Хрестом України. Кошти будуть спрямовані на підтримку постраждалим від Російської агресії. Як і у випадку з 11 bit studios, всю комісію з продажів гри у GOG.COM, магазин направить Червоному Хресту.

 

RawFury зробили внесок Товариству Червоного Хреста України та закликали усіх не відвертатися від українського народу у цей складний час.

 

Засновник студії Tequila Works (Deadlight, RiME) Raúl Rubio Munárriz зробив пожертву у БФ «Повернись живим».

 

Невелика інді-студія Clever Endeavour Games, розробники Ultimate Chicken Horse, задонатили в різні благодійні фонди України.

 

Протягом наступних семи днів, весь прибуток з продажів ігор студії Crunching Koalas будуть передані Червоному Хресту України.

Ігри студії: https://linktr.ee/CrunchingKoalas 

 

RedDeer.Games, видавець та розробник інді-ігор, весь березневий прибуток з продажів своєї нової гри Cyber Protocol направить потерпілим внаслідок вторгнення на територію України. Також студія створила 15 робочих пропозицій для розробників, які планують виїхати з України.

 

Huuuge Games пожертвувала 1 млн злотих, приблизно 7,2 млн грн, які будуть направлені постраждалим внаслідок війни в Україні.

 

ALL iN! GAMES, видавець Chernobylite Paradise Lost, засуджують військові дії проти України та пожертвують Червоному Хресту України весь прибуток з продажу своїх ігор до 04 березня.

 

 

Засновники сервісу Restream.io перерахували по 3 млн грн Червоному Хресту України та БФ «Повернись живим».

 

Ways to help

List of Ukrainian charities to donate to https://ukrainewar.carrd.co/ 

 

Ukrainian Red Cross https://donate.redcrossredcrescent.org/ua/donate 

 

Revived Soldiers Ukraine https://www.rsukraine.org/ (if you’re from USA, Revived Soldiers Ukraine is a tax-exempt 501(c)(3) organization, and all donations are tax-deductible)

 

— Міністерство оборони України https://bit.ly/3peRdwq

— Національний банк України https://bit.ly/3vcQmjX

— БФ «Повернись живим» savelife.in.ua/en/donate/

— Армія SOS https://armysos.com.ua/pomoch-armii

 

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: