Новости Новости 19.10.2021 в 16:53 comment views icon

BlaBlaCar досягла 100 мільйонів користувачів у світі, з яких 8 млн — в Україні (щомісяця 1 млн українців подорожує з сервісом)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Платформа для поїздок BlaBlaCar досягла 100 мільйонів користувачів по всьому світу через 15 років після створення. Компанії вдалося подвоїти число користувачів з 2018 року завдяки швидкому зростанню в Україні, Східній Європі та Латинській Америці. При цьому Україна стала одним із ключових ринків та налічує понад 8 млн користувачів – щомісяця понад 1 млн українців використовує BlaBlaCar.

Сьогодні BlaBlaCar об’єднує користувачів, які здійснюють карпулінгові та автобусні поїздки, роблячи подорожі в 22 країнах більш доступними, ефективними і дружніми. Кожні 2 секунди на BlaBlaCar реєструється новий користувач.

BlaBlaCar досягла 100 мільйонів користувачів у світі, з яких 8 млн - в Україні (щомісяця 1 млн українців подорожує з сервісом)

За словами представників сервісу, він має позитивний вплив на найрізноманітніші сфери діяльності:

  • Екологія: BlaBlaCar скорочує викиди CO2 на 1,6 млн тонн на рік, стільки ж вуглекислого газу продукують автомобілі в усьому Парижі за рік.
  • Соціум: щороку об’єднує понад 120 млн людей, які не зустрілися б у будь-якій іншій ситуації.
  • Економія: 600 мільйонів євро економлять користувачі за рік. На додаток до цього, поїздки з попутниками набирають популярності в зв’язку з ростом цін на паливо.
  • Доступність: понад мільйон місць зустрічі по всьому світу. Напрямки, які не існували або були погано пов’язані з громадським транспортом, тепер є частиною глобальної мережі мобільності. Наприклад, з Києва до віддаленого містечка Вилкове в Одеській області існує близько 5-7 варіантів поїздок як на автобусі, так і за допомогою карпулінга. І це в нетуристичний сезон.

Щоб побачити, як виглядає активність 100-мільйонної спільноти попутників, BlaBlaCar підготував анімацію всіх спільних поїздок у світі за день. Відео показує щільність і розмір мережі – від французьких магістралей до віддалених куточків Бразилії.

English For Tech: Speaking&Listening.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Сьогодні 70% діяльності BlaBlaCar знаходиться за межами Європи, де мобільність розвивається стрімкими темпами — це в першу чергу Україна і Бразилія. Після придбання Busfor і Octobus BlaBlaCar зробила технологічний ривок, опинившись на передовій ринку цифрових послуг для автостанцій та автобусних перевізників. Сьогодні користувачі BlaBlaCar отримали великий вибір транспортних опцій і зручну систему бронювання поїздок на сайті або в додатку.

Сьогодні третина пропозицій поїздок на BlaBlaCar мультимодальні, тобто доступні поїздки як з попутниками, так і на автобусі. В BlaBlaCar зазначили, що мають всі шанси, щоб зіграти ключову роль в цифровізації багатомільярдних автобусних ринків за межами Європи і розвитку глобального тренду на спільне використання автодорожнього транспорту.

Джерело: BlaBlaCar

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: