Новости Новости 06.08.2021 в 10:58 comment

Delfast створив прототип електромотоциклу Delfast-Dnepr Electric та отримав права на ТМ «Днепр» для серійного випуску електромотоциклів під цим брендом

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Український виробник електровелосипедів Delfast створив перший прототип електромотоциклу Delfast-Dnepr Electric. Нова модель вирушила на змагання у Бонневіллі (США), що проходитимуть 7-12 серпня 2021 року, для встановлення нового швидкісного рекорду в категорії “A” OMEGA.

Delfast створив прототип електромотоциклу Delfast-Dnepr Electric та отримав права на ТМ "Днепр" для серійного випуску електромотоциклів під цим брендом

Електромотоцикл Delfast-Dnepr Electric розроблений на основі легендарного мотоциклу «ДНЕПР» та містить ряд технологічних покращень і доробок, що збільшують його потужність та забезпечують більший пробіг. Автором, ідеологом та творцем байку є Сергій Малик — український гонщик і пілот електромотоциклу на цьогорічних змаганнях у Бонневіллі (США).

Delfast створив прототип електромотоциклу Delfast-Dnepr Electric та отримав права на ТМ "Днепр" для серійного випуску електромотоциклів під цим брендом

Права на торгову марку «ДНЕПР», включно з технологічними напрацюваннями, конструкторською документацією, інтелектуальною власністю на існуючі розробки та дизайном культової моделі мотоцикла, належать компанії Delfast. Відповідну партнерську угоду сторони підписали наприкінці липня 2021 року. В майбутньому планується серійна розробка електромотоциклів.

«Ми дуже раді можливості відродити культовий бренд та розробити його модернізований прототип. Впевнений, що модель Delfast-Dnepr Electric гідно представить Україну на легендарних міжнародних змаганнях. Бажаємо Сергію успіхів та з нетерпінням чекаємо на нові рекорди!” — коментує засновник Delfast Данило Тонкопій.

Зазначимо, що на початку поточного року український стартап Delfast запустив виробництво електровелосипедів на базі Київського підприємства АТ «ЕЛМІЗ» (відомий як Київський радіозавод до 1996 року). Відповідну угоду сторони підписали 7 квітня 2021 року та домовились про спільне виробництво та збірку електровелосипедів Delfast.

Системний гейм дизайнер.
Це курс, де ти почнеш концептити ігри.
Записатися

Джерело: Delfast

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: