Новости Новости 08.02.2021 в 12:19 comment

Delfast вже зібрав $500 тис. краудфандінгом на центр розробки електробайків в Україні

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Delfast повідомила, що станом на початок лютого Delfast зібрав $500 тис. США від інвесторів з усієї України на краудфандинговій платформі Fundable. Мета кампанії — залучити $3 млн для будівництва центру розробки електробайків в Україні, що дозволить задовольнити зростаючий попит та реалізувати отримані запити на виконання зобов’язань в сумі $100 млн.

Додатково підписані SAFE-угоди з українськими інвесторами на суму $500 тис. Право на інвестицію в $1 млн отримав та підписав бізнес-ангел з СНД. Також ведуться переговори щодо інвестиції в $1 млн з американським бізнес-ангелом, який заявив про свій намір через платформу Fundable.

“Ми отримали дуже багато заявок і маємо оптимістичні прогнози на цей раунд. Вдячні всім, хто в нас повірив і підтримав розвиток виробництва електровелосипедів в Україні. Попереду ще багато роботи, але з такою потужною командою та підтримкою проєкту я впевнений, що нам все вдасться”, — коментує співзасновник та СЕО Delfast Данило Тонкопій.

Оптимізм Данила також поділяють деякі представники органів влади та провідних електромобільних асоціацій України, зокрема голова електромобільної асоціації EV-UA Вадим Ігнатов наголосив на конкурентних перевагах виробництва електротранспорту в Україні та підтримав зусилля компанії Delfast.

“Компанія Delfast має продукт — це найголовніше. Продукт показав себе у світі — пройшов Kickstarter, завоював чемпіонське звання у світі за дальністю. Коли у компанії є продукт — не важливо, де він виробляється. Він є, і він успішно продається. Тоді вже перебазування виробництва в Китаї або відкриття тут — це наступний крок. Компанія стабільна, і вона працює”.

Нагадаємо, що в листопаді 2020 року стартап Delfast анонсував збір коштів на розвиток власного виробництва електровелосипедів в Україні. Кінець кампанії запланований на 28 лютого 2021 року.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Джерело: Delfast

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: