Новости Новости 06.07.2021 в 16:01 comment

FlixBus відкрив три нових маршрути з України до Європи та оголосив Львів своїм транспортним хабом

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Оператор автобусних перевезень FlixBus оголосив про запуск одразу трьох міжнародних ліній з України, починаючи з 20 липня: Київ-Прага-Плзень, Львів-Вроцлав та Львів-Будапешт. За лініями закріплені фірмові зелені автобуси FlixBus, кожен з яких має зручні сидіння з розширеним місцем для ніг, електричні розетки, безкоштовний Wi-Fi, туалет у салоні, кондиціонер та регулярну дезинфекцію салону.

Повні маршрути нових ліній:

  • N3270: Київ — Житомир — Рівне — Львів — Краків — Катовіце — Острава — Оломоуць — Брно — Прага — Плзень
  • N3231: Львів — Краків — Катовіце — Ополе — Вроцлав
  • N3285: Львів — Мукачево — Ужгород — Ньїредьгаза — Будапешт

На честь запуску, на всіх трьох лініях оголошена акція — 6, 7 і 8 липня квитки можна купити від 149 грн. Розпродаж діє на поїздки від 20 липня до 9 серпня 2021 року, кількість акційних квитків обмежена.

На пресконференції у Львові FlixBus підвели підсумки 2 років розвитку на українському ринку. Компанія має 16 ліній з України, 8 з яких оперуються брендованими автобусами. Українці можуть поїхати прямими рейсами до понад 60 міст 7 країн Європи, та 22 міст України.

Поїхати по Україні зеленим автобусом можна на відрізках між Києвом і Одесою, Києвом і Буковелем, Києвом і Львовом, Чернівцями і Львовом, Івано-Франківськом і Львовом, Ужгородом, Мукачево і Львовом.

«За два роки в Україні ми встигли залучитися підтримкою 10 місцевих партнерів-перевізників та разом побудувати міцну мережу міжнародних та внутрішніх маршрутів, – прокоментував Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії. – У подальших планах – відкривати нові лінії та збільшувати частоту відправлень за кордон, зокрема у Польщу, Угорщину, Німеччину, Молдову, а також відкривати більше внутрішніх маршрутів Україною, щоб всі українці могли подорожувати зеленими автобусами – легко, з комфортом та за доступними цінами»

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Компанія також оголосила набуття містом Лева статусу транспортного хаба FlixBus – так оператор перевезень називає міста, через які проходить максимальна кількість автобусних ліній та які є зручними транспортними вузлами для пасажирів. Сьогодні через Львів прокладені вже 7 брендованих ліній FlixBus. В свою чергу, Львів сполучений з такими іншими хабами FlixBus як Вроцлав, Краків та Прага – звідти зеленими автобусами можна дістатися до більше ста європейських міст.

FlixBus відкрив три нових маршрути з України до Європи та оголосив Львів своїм транспортним хабом

Зазначимо, що на початку літа FlixMobility залучила $650 млн інвестицій, а сумарна оцінка компанії зросла до $3 млрд.

Джерело: FlixBus

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: