Новости Новости 20.12.2021 в 19:16 comment views icon

Наступний Comic Con Ukraine 2022 відбудеться 3-4 вересня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Організатори Comic Con Ukraine повідомили перші подробиці та дати проведення наступного фестивалю попкультури — захід відбудеться 3-4 вересня 2022 року.

Локація лишається незмінною: Київ, Арт-завод «Платформа». Водночас цьогоріч організатори обмежать кількість квитків. Їх буде рівно 40 тисяч. Це трохи менше, аніж було відвідувачів у 2021-му. Придбати квиток у разі повного солдауту не вдасться — навіть у день фестивалю.

Які зміни чекають відвідувачів Comic Con Ukraine 2022

  • Територію фестивалю розширять новими локаціями, а також відкриють додаткові варіанти проходу майданчиком.
  • Додаткові вхід та вихід у бік станції метро «Чернігівська».
  • Центральний вхід перероблять, щоби збільшити його пропускну здатність.
  • Нові точки фудкорту, бари та вбиральні.
  • Більше преміальних квитків.
  • Новий VIP-квиток — він міститиме всі переваги преміального квитка, відкриє доступ до всіх фото- й автограф-сесій без черг та дасть змогу потрапити на територію фестивалю раніше.

Також в планах виступи зіркових гостей, найбільше в Європі шоу косплеєрів та кавер-денсерів, Dog Cosplay Contest, ігрові турніри, велетенський тематичний маркет, концерти музичних колективів, безліч фотозон та всі-всі незмінні атрибути Comic Con Ukraine.

Квитки на Comic Con Ukraine 2022 вже можна купити на сайтах concert.ua та karabas.com — і їх можна придбати за так звану «ковідну тисячу» у межах державної програми «єПідтримка».

Наступний Comic Con Ukraine 2022 відбудеться 3-4 вересня
Постер Comic Con Ukraine 2022 

Comic Con Ukraine — український фестиваль попкультури, який щорічно проходить в Києві. Вперше CCU пройшов у 2018 році на території арт-заводу «Платформа» на Лівому березі Києва. На попередніх Comic Con Ukraine вже побували десятки всесвітньо відомих зірок попкультури. Серед них: один із найважливіших розробників ігор в історії людства Джон Ромеро, легендарний «Док» Браун Крістофер Ллойд, Гімлі з трилогії «Володар перснів» Джон Ріс-Девіс, голлівудський антигерой Денні Трехо, суперзірка бойовиків  Марк Дакаскос, акторки Наталія Тена (серія фільмів про Гаррі Поттера) й Анна Шаффер (серіал The Witcher), британський письменник і сценарист Річард Морган, автори саундтреків до The Witcher 3: Wild Hunt гурт Percival, модель та акторка Гелена Манковська, блогерка Eileen, корейський музикант Song Wonsub та багато інших. 


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: