Новости Новости 01.03.2022 в 17:35 comment views icon

Російські окупанти нанесли удар по телевежі в Києві — тимчасово є проблеми з телетрансляцією

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

1 березня російські окупанти влучили в апаратну мовника на телевежі у Києві. На щастя, внаслідок авіаудару ніхто зі співробітників не постраждав.

Оновлено [18:55]: Внаслідок авіаудару по телевежі в Києві загинули п’ятеро людей, а ще п’ятеро дістали поранення.

Наразі спостерігаються проблеми з традиційною телетрансляцією. Концерн РРТ вживає заходів для відновлення мовлення в регіонах. Найближчим часом буде включено резервне мовлення частини каналів, а поки можна слідкувати за радіостанціями, а також трансляцією в YouTube.

Дивитися українське телебачення наразі також можна на регіональних Мультиплекс МХ-5 — необхідно скористатися пошуком каналів на телевізорі, щоб отримати доступ до регіональних каналів.

За декілька годин до цього міністерство оборони росії повідомило про намір завдати авіаційні удари по будівлі 72-го головного центру інформаційних психологічних операцій та по об’єктах Служби безпеки України в Києві.

Раніше відеосервіс Megogo відкрив доступ до вільного перегляду низки телеканалів в Україні, з яких можна оперативно отримувати важливі новини з фронту.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Сервіс MEGOGO відкрив доступ до вільного перегляду деяких телевізійних каналів


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: