Новости Новости 25.01.2022 в 10:58 comment views icon

У «Новій пошті» тепер можна отримувати гроші за товар авансом, але є нюанси

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«Нова пошта» запропонувала клієнтам нову послугу, яка дозволяє отримати гроші за свій товар авансом, ще до того, як покупець отримає посилку та розрахується за покупку.  Послугу, яка отримала назву «Факторинг післяплати», впровадила «Новапей» У «Новій пошті» тепер можна отримувати гроші за товар авансом, але є нюансиУ «Новій пошті» тепер можна отримувати гроші за товар авансом, але є нюансифінансова компанія групи «Нової пошти» .

Зазвичай продавець отримує кошти за товар, відправлений поштою, лише через 48-72 години (2-3 дні) після замовлення. Час втрачається на відправлення, отримання посилки та банківські зарахування. Послуга «Факторинг післяплати» дозволяє отримати гроші одразу після відправлення поштою та без необхідності застави.

Як працює «Факторинг післяплати»

  •  Двічі на день «Новапей» виплачує аванс за посилки, що напередодні були відправлені
    «Новою поштою» з післяплатою.
  • Клієнт отримує сповіщення, коли одержувач забирає посилку або відмовляється від неї.
  • За підсумками місяця формується реєстр скасованих відправлень та підраховується
    комісія за послугу факторингу.
  • Клієнт перераховує «Новапей» зайві авансові кошти за скасовані та повернуті відправлення до 10 числа наступного місяця.

Умови та тарифи

Щоб активувати нову послугу, потрібно мати з «Новапей» договір на переказ коштів та угоду на факторинг післяплати. Її вартість — 0,2% від суми авансу. Наприклад, у випадку відправлення товару вартістю 1000 грн з післяплатою, потрібно буде сплатити 0,2% від суми за факторинг, але не менше 10 грн, та додатково 2% за переказ коштів. Тобто 22 гривні.

Скористатись новою послугою зможуть клієнти, які співпрацюють з «Новапей» за договором на переказ коштів та регулярно надсилають товари «Нова пошта». Також у «Новій пошті» окремо відзначають, що потрібно мати низький відсоток повернень (який саме, не уточнюється) та гарну історію співпраці.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: