Новости Новости 29.10.2021 в 18:11 comment views icon

Укрпошта роздасть вакцинованим співробітникам мільйон гривень 

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

В такий спосіб національний поштовий оператор планує мотивувати співробітників зробити щеплення проти COVID-19.

В «Укрпошті» пояснили, що між вакцинованими співробітниками будуть розіграні грошові призи в розмірі 1 тис., 3 тис., 5 тис. та 50 тис. грн.

«За останній тиждень в Укрпошті дозу вакцини отримало 2,5 тис. співробітників. Сподіваюся, що з новою, фінансовою, мотивацією, кількість вакцинованих значно зросте. А ми і далі будемо робити все, щоб якомога більше співробітників Укрпошти вакцинувалися. Адже це не лише питання їхнього здоров’я, але і здоров’я наших клієнтів»

Ігор Смілянський,

генеральний директор Укрпошти

В Укрпошті повідомили, що третина співробітників вже вакцинувалися. Чи зможуть вони взяти участь в акції, не уточняється. Також у компанії нагадали, що у відділеннях по всій Україні діють тимчасові пункти вакцинації, де отримати вакцину можуть не лише співробітники Укрпошти, але й всі охочі. Чи варто зайвий раз нагадувати про ситуацію з коронавірусом в Україні: з кожним днем все більше областей потрапляють у «червону» зону з найжорсткішими карантинними обмеження — з 1 листопада у неї ввійде і Київ.

Раніше Bloomberg повідомляв, що Apple з 1 листопада посилить ковідні протоколи, і запровадить обов’язкове щоденне тестування на COVID-19 для всіх невакцинованих співробітників, які працюватимуть в офісах.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: