Новости Новости 01.09.2021 в 08:58 comment views icon

Vodafone Україна погодилась заплатити за телеком-оператора Vega Telecom до $15 млн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Vodafone Ukraine вказала ціну угоди з оператором фіксованого зв’язку Vega, який належить СКМ (Ріната Ахметова), у звіті для інвесторів — актив оцінили в суму до $15 млн, звернув увагу dev.ua.

19 серпня Vodafone Україна повідомила, що АМКУ дозволив купівлю телеком-оператора Vega Telecom. Проте ціна угоди тоді ніде не вказувалась.

У звіті для інвесторів також повідомляється, що договір про купівлю-продаж активу був укладений в червні 2021 року. А саме — на 99,9929% акцій Приватного акціонерного товариства «Фарлеп-Інвест», яке працює під брендом Vega, а також не менше 95% статутного капіталу ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ».

Завершення угоди між Vodafone Україна та Vega Telecom очікується не пізніше 15 вересня 2021 року.

ПрАТ «Фарлеп-Інвест» надає послуги фіксованого доступу до мережі інтернет і послуги фіксованого телефонного зв’язку, а ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ» — послуги фіксованого доступу до інтернету. Також ПрАТ «Фарлеп-Інвест» і ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ» володіють частотним ресурсом у діапазоні 2,3 ГГц (15 МГц в 6 регіонах), а також у діапазоні 2,5-2,7 ГГц. Ці частоти підходять для впровадження 4G.

Vodafone Україна виходить на ринок фіксованого зв’язку, АМКУ дозволив йому придбати телеком-оператора Vega Telecom

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: