Новости Новости 12.11.2021 в 12:07 comment views icon

Xiaomi представила в Україні фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro — за промо-ціною 1299 грн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Xiaomi представила в Україні новий фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro, повідомивши гривневі ціни та дату початку продажів.

Xiaomi представила в Україні фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro — за промо-ціною 1299 грн

Redmi Smart Band Pro — це свого роду молодший брат смартгодинника Redmi Watch 2 (або Mi Smart Band 6 зі збільшеним екраном) та прямий конкурент популярному Huawei Watch Fit, який поєднує можливості фітнес-трекерів та смартгодинників за прийнятною ціною. Говорячи про ціну, з 12 до 14 листопада Redmi Smart Band Pro можна придбати за акційною промо-ціною 1299 грн, тоді як звичайна 1499 грн. Браслет можна придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store та магазинах офіційних партнерів.

Xiaomi представила в Україні фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro — за промо-ціною 1299 грн

Водночас по характеристиках та можливостях Redmi Smart Band Pro не поступається анонсованому вчора смартгодиннику Oppo Watch Free за 2 699 грн. Говорячи конкретніше, Redmi Smart Band Pro оснащується сенсорним екраном AMOLED діагоналлю 1,47 дюйма з роздільною здатністю 194х368 пікселів (283 ppi, 100% NSTC та 450 ніт). Підтримується понад 110 режимів тренувань, включаючи найпопулярніші заняття, такі як біг, їзда на велосипеді, плавання та йога. З них — 15 професійних режимів. Також браслет відстежує якість сну (фіксує денний сон, а також фази глибокого та швидкого сну), ЧСС у режимі 24/7, рівень кисню в крові SpO2 (можна навіть налаштувати автоматичний моніторинг під час сну). Також підтримується Bluetooth 5.0 — гаджет сумісний з пристроями Android (версії 6.0 та новіші) та iOS (версії 10.0 та новіші). Корпус захищений від попадання води — 5ATM (тобто можна не знімати браслет під час плавання та у душі).

Xiaomi представила в Україні фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro — за промо-ціною 1299 грн

Автономність Redmi Smart Band Pro — до 14 днів від одного заряду. Підтримується швидка зарядка — 5 хвилин зарядки вистачить для користування пристроєм впродовж 2 днів. Заряджається браслет за допомогою магнітного зарядного пристрою.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Мабуть, єдине чого не вистачає Redmi Smart Band Pro — це модуль NFC для безконтактних платежів. А так новинка має всі шанси стати хітом продажів у своєму сегменті.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: