Новости Новости 03.09.2021 в 20:29 comment views icon

«Запам’ятайте головне ІТ-правило». Співзасновник monobank висміяв ПриватБанк за призупинення роботи на всю ніч з п’ятниці на суботу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

3 вересня ПриватБанк попередив клієнтів про тимчасове призупинення операцій для модернізації процесингу — 4 вересня з 01:00 і до 06:00 годин ранку не працюватиме жоден з сервісів банку.

 «У період проведення робіт 4 вересня з 01-00 і до 06-00 годин ранку, банк короткочасно призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу. Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

Починаючи з 7:00 ранку 4 вересня, обслуговування карток банку, Приват24 та мережа самообслуговування працюватимуть у звичайному режимі‎»

Преслужба ‎ПриватБанку

У ПриватБанку пояснили, що планова модернізація процесингового центру дозволить банку обробляти зростаюче число транзакцій і гарантувати надійну роботу в високий сезон купівельної активності.

Звісно ж співзасновник monobank Олег Гороховський, скориставшись вдалою нагодою, вирішив поіронізувати з конкурента та заразом прорекламувати власний продукт. У своєму Telegram-каналі він повідомив, що карту monobank з лімітом можна відкрити за 5 хвилин, не виходячи з бару.

«І запам’ятайте головне ІТ-правило: ніколи не призначайте планові ІТ-роботи на ніч з п’ятниці на суботу.

Це незручно вашим клієнтам, якщо що».

Олег Гороховський

співзасновник monobank

Нещодавно monobank перетнув межу у 4 мільйони клієнтів.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

monobank подолав позначку у 4 мільйони клієнтів


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: