Новости Новости 27.02.2022 в 18:00 comment views icon

Засновник Telegram Павло Дуров повідомив про можливість обмеження роботи месенджера в Україні та РФ на час війни [Оновлено: і майже зразу відмовився від цієї ідеї]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Засновник Telegram Павло Дуров повідомив, що розглядає можливість обмеження роботи у Росії та Україні на час війни, оскільки канали в месенджері все частіше стають джерелом неперевіреної інформації, пов’язаної «з українськими подіями».

Оновлено [18:04]: Незабаром після публікації Павло Дуров відредагував повідомлення та закреслив частину тексту з можливістю запровадження обмеження роботи месенджера в Україні та РФ на час війни. Засновник Telegram змінив думку після того, як «багато користувачів звернулися із проханням навіть не розглядати цю можливість, оскільки месенджер для них — єдине джерело інформації».

«Закликаю користувачів з Росії та України із недовірою ставитися до будь-яких даних, які поширюються в Telegram зараз.

Ми не хочемо, щоб Telegram використовувався як інструмент, що посилює конфлікти і розпалює міжнаціональний розбрат».

Павло Дуров,

засновник Telegram

Засновник Telegram Павло Дуров повідомив про можливість обмеження роботи месенджера в Україні та РФ на час війни [Оновлено: і майже зразу відмовився від цієї ідеї]

***

З початку повномасштабної війни РФ проти України месенджер Telegram працює у нас з перебоями та помітними «гальмами» — у компанії пояснюють це «безпрецедентним навантаженням» на європейський кластер серверів. Також через месенджер активно розміщують замовлення на диверсійні дії в Україні.

У роботі Telegram спостерігаються перебої через «‎безпрецедентне навантаження»‎

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

У Telegram пропонують робити диверсійні дії в Україні (робити мітки та розносити вибухівку) за гроші — $5-$10

Від редакції ITC

Показово, що Павло Дуров в унісон з «геббельсівською пропагандою Кремля» не каже «Ні війні» та використовує оманливу риторику, щоб приховати очевидне — у нього відкрита агресія РФ та ганебна війна Путіна проти України це «ситуація», «українські події» та «конфлікт».


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: