Що може розважити, підтримати, розчулити та занурити в ностальгію? Музика є справжньою суперсилою, якою володіють усі музиканти та захоплюються меломани. У партнерському матеріалі з Canyon зібрали п’ять гаджетів, які сподобаються фанатам якісного звуку. Поєднуючи зручне бездротове підключення і тривалу роботу без підзарядки, вони замінять тривогу на романтику в атмосфері при свічках. 

 

Партнерський матеріал?

Бездротова стереогарнітура TWS-1

Бездротова гарнітура у TWS-формфакторі – це найзручніше рішення для енергійних користувачів, які живуть у темпі великого міста. Ця модель доступна у двох класичних кольорах – чорному та білому. Компактний кейс поміститься в будь-яку кишеню, щоб навушники завжди були під рукою. У громадському транспорті, кав’ярні чи в офісі з маленькими помічниками TWS-1 ви зможете слухати улюблені треки, дивитися відео на YouTube і відповідати на вхідні дзвінки, не дістаючи смартфон з кишені. 

З функцією hands free навушники ідеально підходять для спілкування, коли руки зайняті. Особливості розташування мікрофонів забезпечують стереозвук під час телефонних дзвінків, що робить спілкування комфортнішим. Навушники підтримують голосові команди, що додатково звільняє від необхідності брати смартфон у руки. Автономність моделі складає чотири години, а для зарядки потрібно всього дві години. Енергоощадна технологія Bluetrum BT 5.0 допоможе використовувати акумулятори максимально ефективно. 

Зручна посадка дасть можливість абстрагуватися від зовнішніх шумів, а три пари силіконових накладок різного розміру допоможуть підібрати найзручніший, щоб отримати повне відсікання шуму та комфортне прослуховування без тиску на вушну раковину. Великим плюсом є захист за стандартом IPX4, адже це дозволяє користуватися навушниками спортсменам і не хвилюватись через спітніння. 

Замовити стереогарнітуру TWS-1 можна на сайті Rozetka. 

 

Класична бездротова гарнітура TWS-3

З традиційнішим дизайном і формою кейса доступна гарнітура TWS-3. Ця вакуумна модель навушників має «ніжку» та пару зручних амбушурів, що йдуть у комплекті. На вибір пропонують два кольори, але в білої гарнітури кейс виконаний у двох кольорах – білому та чорному, що додає нестандартності. 

Гарнітура TWS-3 має менший стандарт захисту (IP33), а також трішки зменшену автономність – до трьох годин. Цю модель можна вибирати для повсякденного використання, прослуховування музики та споживання контенту. Завдяки можливості використання одного навушника можна подвоїти час роботи від одного заряду, зберігаючи комфортний спосіб спілкування в режимі hands free. 

Як і попередня модель, TWS-3 підтримує енергоощадну технологію Bluetrum BT 5.0 і роботу голосових помічників. А завдяки зарядці за допомогою інтерфейсу USB Type-C власникам смартфонів з таким самим роз’ємом можна буде одним кабелем заряджати пару гаджетів. 

Класична бездротова гарнітура TWS-3 доступна для замовлення в офіційного партнера.

 

Бездротова стереогарнітура TWS-5

Найбільш нестандартною з усієї підбірки є стереогарнітура TWS-5. Вона особливо сподобається людям, які люблять виділятися з натовпу. Окрім чорної та білої версії модель TWS-5 доступна в зеленому та фіолетовому кольорах. 

За технічними параметрами ці навушники особливо сподобаються автономністю. Разом з кейсом вони здатні працювати без підзарядки протягом 37 годин, а самі навушники забезпечують до 7,5 години прослуховування музики. Такої витривалості вистачить, щоб усамітнено подивитися фільм чи долучитися до дистанційного уроку. Завдяки мікрофонам гарнітура допоможе чітко передавати голос і комфортно спілкуватися як при телефонних, так і при відеодзвінках. 

Серед іншого TWS-5 зберегли всі переваги попередніх моделей – і три пари силіконових амбушурів різного розміру, і симетричний порт Type-C для зручної зарядки, і підтримку Bluetooth 5.3 для стабільного підключення до смартфона. Сенсорне керування пропонує сучасний спосіб взаємодії, адже парою дотиків можна перемикати треки чи відповідати на дзвінки. А завдяки власним джинглам Canyon користувач може відчути власну унікальну звукову ідентичність і подарувати собі відчуття неповторного стилю. 

Бездротову стереогарнітуру TWS-5 можна замовити на сайті Rozetka. 

 

Портативна бездротова колонка BSP-4

 

Якщо потрібен пристрій, щоб поділитися своєю музикою з іншими, то з колонкою BSP-4 це зробити просто. Цей бездротовий динамік ідеальний за розмірами, які дозволяють його використовувати в будь-якому місці, брати з собою в поїздки, на природу чи до друзів у гості. Режим TWS дозволяє об’єднувати дві та більше колонок для отримання справжнього стереозвуку, щоб влаштувати незабутню вечірку будь-де. 

Пристрій працює зі смартфонами як iOS, так і Android і до ноутбука Windows теж під’єднається без проблем. До того ж є вбудоване FM-радіо і слот для карток пам’яті, тому колонка підійде для програвання музики без підключення до смартфона і ви завжди будете в курсі всіх важливих новин. Це допоможе і батарею смартфона не розряджати, і без музики не залишитись, що в наш час дуже актуально. Але і при підключенні до смартфона енергоефективна технологія Bluetooth 5.0 допоможе не витрачати ресурс акумулятора, на одному заряді колонка буде грати до чотирьох годин. 

Портативна бездротова колонка BSP-4 доступна для замовлення в трьох кольорах – сірому, червоному та синьому. 

 

Портативна бездротова колонка BSP-7

Справжнім меломанам буде до вподоби колонка BSP-7. Ця модель вже точно не залишить байдужим жодного гостя вечірки, адже колонка дарує глибокі баси й гучний звук, який супроводжується яскравим світлодіодним підсвічуванням. З BSP-7 можна буде влаштувати справжню party, де кожен відчує себе диджеєм. 

Колонка підтримує всі способи підключення: Bluetooth, FM, AUX, USB. Підтримка Bluetooth 5.0 робить пристрій стабільним та енергоефективним, на одному заряді BSP-7 грає до чотирьох годин. Щоб взяти пристрій із собою на природу чи тренування, передбачений ремінець, а ніжки дозволять стійко розмістити колонку на будь-якій поверхні. BSP-7 також підтримує функцію TWS – можна об’єднати два і більше пристроїв для стереоефекту, а тому її можна вибрати як подарунок. 

Замовити портативну бездротову колонку BSP-7 можна в офіційного партнера. 

 

Партнерський матеріал?

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: