24.05.2023 о 18:00 comment views icon

Incrypted Conference 2023: спікери з Hacken і WhiteBit, зустріч з інвесторами, вечірка і збір на дрони

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Incrypted Conference 2023: спікери з Hacken і WhiteBit, зустріч з інвесторами, вечірка і збір на дрони

10 і 11 червня в Києві відбудеться Incrypted Conference 2023 – наймасштабніша в Україні подія в галузі криптовалюти. Перший із двох днів пройде в онлайні, а наступного дня учасники зберуться офлайн.

Перші 100 квитків розпродали одразу після старту продажів. Ще 100 квитків організатори розіграють серед своїх підписників і власників NFT-котів колекції UACatsDivision. У партнерському матеріалі розповідаємо, як ще туди потрапити й чого саме чекати від конференції.

Партнерський матеріал?

Чого чекати від першого онлайн-дня

Організатори вирішили розділити конференцію на два етапи. 

«Ми запланували перший етап конференції провести у вигляді безплатного онлайн-марафону для всіх охочих»,пояснює СЕО криптомедіа Incrypted Іван Павловський.

Марафон стартує 10 червня, о 12:00 за Києвом, і триватиме до 19:00. Місце збору – канал Incrypted в YouTube. Щоб послухати виступи представників таких відомих проєктів галузі, як 1Inch, Trust Wallet, Filecoin, Hacken, Aurora Labs, Allbridge, WhiteBit і багатьох інших, потрібно просто залишити свою електронну пошту на сайті конференції.

Цей день буде безоплатним для всіх охочих.

Зареєструватися на перший день конференції

 

Про другий день Incrypted Conference 2023

Другий етап – це повноцінна офлайн-конференція за участі представників провідних учасників галузі та Міністерства цифрової трансформації України. У програмі:

  • виступи представників криптопроєктів;
  • панельна дискусія;
  • подання пропозицій від криптостартапів за участі великих інвестиційних компаній;
  • неформальна вечірка з коктейлями.

Подія відбудеться 11 червня, з 11:00 до 22:00, в UNIT.City (кампус B12). Початок реєстрації о 09:30. А купити квитки можна тут.

Incrypted Conference 2023: спікери з Hacken і WhiteBit, зустріч з інвесторами, вечірка і збір на дрони

Купити квиток на участь у другому дні конференції

 

Хто проводить Incrypted Conference 2023

Incrypted – одне з провідних медіа, що видають із 2017 року, присвячене криптовалюті в Україні. Редакція бере активну участь у житті криптоспільноти, а також проводить власні заходи. 

UNITED24 – благодійний партнер заходу. Incrypted підтримує проєкт UaCatsDivision – благодійну NFT-колекцію, що збирає кошти на чотири морські надводні дрони.

Зареєструватися

 

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: