Ігри Ігри 04.03.2024 о 14:00 comment views icon

Найцікавіші нові ігри березня 2024 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Найцікавіші нові ігри березня 2024 року

В березні повернуться чимало хітів минулого століття, деякі навіть у новій обгортці. Та якщо у вас відсутня ностальгія по забавках з дитинства, цього місяця вийде чимала кількість нових ігор на будь-чий смак. Особливо багато проєктів для любителів покрокових боїв. Про деякі з них, у тому числі українські, зараз розкажемо у нашій добірці ігрових релізів березня.

The Thaumaturge

Жанр: RPG
Дата: 04 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

The Thaumaturge це ізометрична рольова гра з покроковими боями в лаштунках фентезійної Варшави 1905 року окупованої росією. Головний герой гри, Віктор Шульский повертається до Варшави через сімейні справи. Віктор володіє рідкісним даром Тавматургії, який дозволяє читати секрети, приховані в людській душі та спілкуватися з Темрявою. Розробники обіцяють нелінійну історію, детективну складову та бойову систему на яку впливає також наша здатність «читати» людей та навіть підкорювати їхню волю.

Zoria: Age of Shattering

Жанр: RPG
Дата: 07 березня 
Платформа: PC

Тактична партійна RPG з покроковими боями. Кожний з чотирьох героїв має свої унікальні здібності вміле використання яких допоможе вижити у повному небезпек світі Зорії. Окрім іншого доведеться облаштовувати власний табір та постійно до нього повертатися для відпочинку та відновлення сил. Гра має демоверсію.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

WWE 2K24

Жанр: Wrestling
Дата: 08 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

Центровою темою WWE 2K24 стане 40-річний ювілей WrestleMania. Гра проведе по найяскравішим моментам цього видовищного шоу за участю справжніх легенд: Стів Остін, Undertaker, Велетень Андре, а також Коді Роудс, Джон Сіна, Рей Ріплі та Роман Рейнс. А в режимі MyRISE доведеться підійматися кар’єрними сходинками з самих низів у чоловічій чи жіночій групах. Власники Deluxe видання зможуть почати грати на три дні раніше.

Highwater

Жанр: Adventure
Дата: 14 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch, PS4, Xbox One, mobile

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Землю затопило, і планета приречена, але ще є час насолодитися краєвидом. Подорожуючи катером досліджуємо острови, сповнені небезпек, задля збору ресурсів та можливості врятуватися з планети, що помирає. У грі присутня бойова система, яка представлена покроковими боями з вирішенням пазлів та взаємодією з оточенням.

Highwater є частиною трилогії про долю людей та Землі після кліматичної катастрофи. Інші ігри серії це Golf Club: Nostalgia 2021 року та The Cub, що вийшла у січні цього року.

Outcast: A New Beginning

Жанр: Action Adventure
Дата: 15 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

Розробники оригінальної Outcast об’єдналися аби подарувати фанатам повноцінне продовження серії. У Outcast: A New Beginning повернеться протагоніст оригінальної гри, Каттер Слейд, якому доведеться досліджувати світ Адельфи та протистояти загарбницьким роботам. Весь світ Адельфи відкритий до дослідження, а її мешканці допомагатимуть герою. Гра має демоверсію.

Alone in the Dark

Жанр: Action Adventure Horror
Дата: 20 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

В нетрях американського Півдня у 1920-х років зникає дядько Емілі Хартвуд. Разом із приватним детективом Едвардом Карнбі вона вирушає в подорож до маєтку Дерсето, будинку для душевнохворих, де щось таїться. Досліджувати своє оточення, боротися з монстрами, вирішувати головоломки та розкривати непросту правду маєтку Дерсето доведеться за двох персонажів Едварда Карнбі або Емілі Хартвуд. Головних героїв озвучили Джоді Комер (Вбиваючи Єву) та Девід Гарбор (Дивні дива). Гра є переосмисленням Alone in the Dark, а за сценарій відповідає Мікаел Хедберг, автор SOMA та Amnesia.

Stunt Paradise

Жанр: Action
Дата: 21 березня 
Платформа: PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Двоє хлопців з Житомира створюють гру про каскадерів на колесах. Ігроладно вона дуже проста — потрібно тиснути на педаль газу та керувати траєкторією польоту автівки. Рівні супроводжуються не тільки карколомними кульбітами авто, але й різними декораціями та навіть неочікуваними, але дуже ефектними, перешкодами. У грі можна сісти за кермо культових автомобілів з ігор та фільмів про перегони. В повній версії буде 50 рівнів та 20 різних автомобілів.

Гра має українську локалізацію та демоверсію.

Rise of the Ronin

Жанр: Action Adventure
Дата: 22 березня 
Платформа: PS5

Автори серії Nioh продовжують удосконалювати та доповнювати свою ігроладну формулу, наприклад гак-кішкою. В Rise of the Ronin розробники відмовилися від фентезійної складової попередніх ігор. Події гри розгортаються в кінці XIX ст., на завершальному етапі епохи Едо. Історія розвивається залежно від ваших рішень і персонажів, з якими ви вирішите об’єднатися чи вбити.

Dragon’s Dogma 2

Жанр: Action Adventure RPG
Дата: 22 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

Найгучніший реліз цього місяця — довгоочікувана Dragon’s Dogma 2. Окрім грандіозних битв з небаченими гігантськими створіннями гра запропонує не менш гігантський світ до дослідження. Розробники навіть наголошують, що Dragon’s Dogma 2 — сюжетно орієнтовна RPG для одноосібного проходження.

Princess Peach: Showtime!

Жанр: Platformer, Puzzle
Дата: 22 березня 
Платформа: Switch

Princess Peach: Showtime! це вже друга гра, в якій принцеса Персик є головною героїнею. Аби відбити захоплений театр принцеса змінює наряди, що наділяють її різними силами та здібностями.

Millennia

Жанр: Strategy
Дата: 26 березня 
Платформа: PC

Millennia — 4X-стратегія, в якій нас проведуть по десятьох епохах, від зародження людства до ймовірного майбутнього. Досліджувати світ чи спробувати його завоювати. Спробуйте пройти історичним шляхом людства чи зверніть кудись у бік і подивіться, як могла б розвиватися історія в іншому напрямку. 

South Park: Snow Day!

Жанр: Action Adventure
Дата: 26 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Місто замело снігом, дорослі піддалися хаосу, уроки скасували. В кооперативній грі для чотирьох гравців ми долучаємося до нової вигадки Картмана з порятунком міста.

В Україні неможливо купити цифрову версію South Park: Snow Day!

Open Roads

Жанр: Action Adventure
Дата: 28 березня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch, PS4, Xbox One

Опал разом зі своєю донькою Тесс вирушають у подорож, в якій вони краще пізнають одна одну та розкриють родинні таємниці минулого. Ролі озвучили Кері Расселл (Кокаїновий ведмідь, Дипломатка від Netflix) та Кейтлін Девер, яка нещодавно отримала роль Еббі в другому сезоні The Last of Us.

Коротко про перевидання та порти. 12 березня вийде Contra: Operation Galuga, переосмислення оригінальної гри з новими рівнями, механіками, персонажами та кооперативом до чотирьох гравців.

14 березня, вийде перевидання класичних Star Wars: Battlefront Classic Collection з бонусними мапами та можливістю грати як онлайн, так і офлайн.

Horizon Forbidden West: Complete Edition для власників ПК вийде 21 березня разом з доповненням Burning Shores, розширеними графічними можливостями та повною підтримкою DualSense.

Якщо ви застали часи піратських версій NES, то точно мали б зустрічати кота Фелікса. Порт Felix the Cat, оригінальної гри 1992 року, вийде 28 березня.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: