Статті Курси 22.03.2023 о 14:00 comment views icon

Підбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg

Дмитро Спасюк

Автор статей та оглядів

Підбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Якщо ви хочете розвивати свої навички в галузі інформаційних технологій або змінити професію на більш перспективну, то вам потрібна якісна освіта. Однак новачкам не завжди легко знайти курс, який відповідає інтересам, рівню та бюджету.

Ми підготували підбірку кращих онлайн-курсів з різних сфер, які допоможуть отримати актуальні знання та навички для успішного просування кар’єрними сходами. У нашому списку знайдуться курси з програмування, дизайну, аналітики, тестування, розробки ігор, менеджменту, фінансам тощо.

Звісно, можна звернутись за інформацією до YouTube, знавців з Індії чи Пакистану (заодно вивчати ламану англійську мову), та у платні курси мають досвідчених спеціалістів, які вже зробили щось вагоме у своєму напрямку. Підбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Важливим фактором залишається дидактика. Багато професіоналів чудово знають свою роботу, але не всі вміють пояснити складні речі так, щоб було зрозуміло іншим. Це головна причина, чому IT курси досі мають попит та не витісняються аматорами з приватних блогів.

Зауважимо, що деякі корисні знання справді можна черпати з відкритих джерел. Найкраще комбінувати самонавчання і відвідувати IT-школи – саме при гарній мотивації й бажанні вчитися вдасться отримати гарний результат. Сподіваємося, що онлайн-курси стануть вам у пригоді.

Менеджмент

PR-менеджментПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Цей курс для тих, хто вже вміє запускати PR-кампанії, писати пресрелізи та організовувати іміджеві заходи та бажає перейти на стратегічний рівень та стати PR-директором.

Курс навчить визначати бізнес-цілі, розробляти комунікаційну стратегію та знаходити розв’язки у кризових ситуаціях. Це навчання добряче підсилить знання спеціалістів в області PR-менеджменту. Для новачків не рекомендовано.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Ціна 18 500 грн. Початок 20 березня.

Зареєструватись на курс PR-менеджмент

People ManagementПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Цікавий курс для тих, хто працює займається рекрутингом і працює безпосередньо з людьми. Курс веде спеціаліст з 11-річним досвідом у провідних IT-компаніях (Miratech, Luxoft).

Учаснику навчання пропонують пройти шлях від створення відповідальної команди до розробки кар’єрної картки для кожного співробітника.

Ціна 16 300 грн. Початок 2 травня.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Зареєструватись на курс People Management

Онлайн продажі

Лідогенерація у B2BПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Цей курс розповість вам про те, як правильно шукати нових клієнтів для збільшення доходу компанії та познайомить з ефективними інструментами лідогенерації.

За місяць часу користувач дізнається як побудувати повноцінну систему генерації лідів у В2В і вмітиме правильно вибирати канали та оцінювати KPI роботи відділу. Підходить для як для початківців, так і людям з досвідом продажів.

Ціна 14 800 грн. Початок 27 квітня.

Зареєструватись на курс Лідогенерація у B2B

Директор з продажу

Підбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Цей курс підійде для спеціалістів з досвідом роботи. Ручний підрахунок показників та зосередження лише на Excel – не завдання директора з продажу. Курс навчить аналізувати та впливати на дохід компанії на стратегічному рівні.

Також учасник отримає набір лідерських якостей, які допоможуть мотивувати команду і постійно покращувати результат. Курс веде комерційний директор з 12-річним досвідом у продажах.

Ціна 27 700 грн. Початок 27 квітня.

Зареєструватись на курс Директор з продажу

Фінанси

Фінансовий менеджерПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Недовгий, але інформативний курс для тих, хто прагне перейти на посаду фінансового менеджера з можливістю зростання до фінансового директора. Курс познайомить студента з питаннями звітності, аналізу, бюджетування, ризик-менеджменту та іншими аспектами, які допоможуть перейти від операційної роботи до прийняття рішень.

Досвідчений наставник з 15 річним досвідом донесе інформацію доступно і просто. Курс підходить для тих, хто хоче спробувати себе в цій сфері, а також для досвідчених бухгалтерів.

Ціна 16 300 грн. Початок 18 квітня.

Зареєструватись на курс Фінансовий менеджер

Фінансовий директорПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Цей курс підійде для досвідчених фахівців у галузі фінансів, які прагнуть зростання до посади фінансового директора. За два місяці ви навчитесь глибоко розуміти фінансові операції на стратегічному рівні та приймати ефективні управлінські рішення.

Курс навчить виходити за рамки складання фінансової звітності та пояснить, як стати ініціатором якісних змін у сучасних бізнес-структурах. Навчання проводить експерт у сферi фiнансiв та стратегiчного управлiння з 18 річним досвідом.

Ціна 24 400 грн. Початок 25 квітня.

Зареєструватись на курс Фінансовий директор

Дизайн

ТипографіяПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

На цьому курсі ви розберетеся з функціоналом InDesign та перейдете до основ типографії. Студент навчиться будувати органічну шрифтову композицію та створювати унікальні та пізнавані роботи. Ви також дізнаєтеся про ліцензування та зможете використовувати шрифти таким чином, щоб вони виглядали дорого у будь-якому стилі (навіть якщо це кирилиця).

Учасник курсу отримає сім робіт для портфоліо, а також фідбек від викладачів. Хороший і недорогий курс, який подарує гарні навички дизайну естетичного тексту для журнальних розворотів, постерів, інфографіки та інших матеріалів.

Ціна 20 300 грн. Початок 30 березня.

Зареєструватись на курс Типографія

Візуалізація інтер’єру в 3Ds MAXПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Напрочуд цікавий та пізнавальний курс для тих, хто хоче з нуля створювати якісні рендери у 3Ds Max. Студента навчать  швидко, красиво та грамотно презентувати свою роботу замовникам. За 15 занять ви отримаєте теоретичну і практичну базу, що дозволить створювати та редагувати 3D-об’єкти інтер’єру та працювати з різними джерелами світла.

Ви зможете накладати на моделі текстури та створювати матеріали: від простого скла до ламінованого дерева. У результаті виконаєте реалістичний рендер інтер’єру з елементами та шарами. В кінці курсу учасник отримає фінальний проєкт для портфоліо.

Ціна 15 400 грн. Початок 31 березня.

Зареєструватись на курс Візуалізація інтер’єру в 3Ds MAX

Аналіз даних

DATA SCIENTIST

Підбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Це комплексний курс розповість простими словами про магію даних і закріпить теорію на практиці. Протягом 3 місяців учасника навчають опановувати повний набір інструментів та навичок дата-саєнтиста.

Ви також навчитесь будувати моделі прогнозування для допомоги бізнесу, промисловості, науки та медицини у створенні та покращенні продуктів. Курс дає чималу базу знань, хоча більше підходить для людей з певним досвідом.

Ціна 33 000 грн. Початок 27 березня.

Зареєструватись на курс DATA SCIENTIST

JUNIOR DATA ANALYSTПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Простий і доступний курс, який познайомить новачків з аналізом даних на професійному рівні. Це навчання ідеально підійде для тих, хто хоче спробувати себе в даній сфері.

Курс навчить аналізувати статистичні дані, опановувати інструменти для автоматизації, розбиратись в метриках та будувати прогнози.  Учасник закріпить свої знання на практиці та матиме базу знань для початку роботи. Навчання проводять лектори з 11 річним досвідом роботи.

Ціна 35 150 грн. Початок 27 березня.

Зареєструватись на курс JUNIOR DATA ANALYST

Програмування

Frontend developmentПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Це комплексний курс з frontend-розробки для тих, хто серйозно зацікавився програмуванням. Ви навчитесь кодувати на JavaScript, верстати за допомогою HTML та CSS, будувати застосунки з використанням бібліотек React та Redux. Також ви навчитесь працювати з API та системами контролю версій.

Після завершенню курсу студенти отримають практичні навички з портфоліо, в якому буде готовий проєкт і персональний кар’єрний план для старту в IT-галузі. Зауважимо, що для навчання обов’язковим є знання англійської мови на рівні Intermediate або вище. Сам курс проводиться українською мовою.

Ціна 35 150 грн. Початок 18 квітня.

Зареєструватись на курс Frontend development

Мікросервіси Spring Cloud для JavaПідбірка онлайн-курсів – найкращі пропозиції в Україні для різних спеціальностей

Досить вузькоспеціалізований, але корисний курс, який зацікавить чималу кількість фахівців в області розробки. Новачкам він однозначно не підійде, адже розрахований на фахівців з певним досвідом, які бажають підвищити свій рівень кваліфікації.

Комплексне навчання для Java-розробників навчить будувати складні мікросервісні архітектури з нуля або підтримувати роботу вже наявних систем завдяки інструментам Spring Cloud і Kubernetes. Тут знайдуть для себе чимало корисного і досвідчені Middle Java розробники. Перехід на мікросервіси Spring Cloud дозволяє значно простіше реалізовувати складні проєкти. Навчання проводить спеціаліст з 20 річним досвідом роботи.

Ціна 20 300 грн. Початок 26 квітня.

Зареєструватись на курс Мікросервіси Spring Cloud для Java

Інші цікаві курси:

СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ

EXCEL ДЛЯ БІЗНЕСУ

PR-КОММУНІКАЦІЇ

QA MANUAL

ADOBE PREMIERE З НУЛЯ

CINEMA 4D

Висновки

Всі ці курси не зроблять з людини спеціаліста, якщо вона не матиме зацікавленості. В першу чергу вирішує мотиваційна складова та бажання навчатися. Варто зазначити, що не завжди вдається самотужки отримати гідний рівень знань, користуючись відкритими джерелами, тому підвищення кваліфікації на курсах чи пізнання нових професій не буде зайвим.

На ринку України багато компаній пропонують навчання, яке орієнтоване як на професіоналів, так і на тих, хто робить перші кроки в IT та інших нових сферах. Найголовніше – займатись тією справою, яка справді припадає до душі та пам’ятати, що ніколи не пізно щось змінювати у своєму житті.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: