Статті Курси 23.06.2023 о 10:00 comment views icon

Простий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Teslenko-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Teslenko-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Teslenko-96x96.jpg

Ірина Тесленко

Автор статей

Простий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

Омріяне IT – як багато людей прагнуть поринути у світ tech-індустрії, особливо якщо вже працюють у діджиталі та шукають способи заробляти більше. Звичайно не всім судилося бути розробниками, але інформаційні технології охоплюють багато сфер і саме про суміжні професії та необхідну освіту ми розповідаємо у цьому матеріалі. 

Business English for HR від LABAПростий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

Всі, незалежно від вакансії, якщо є охота отримати роботу в ІТ-компанії зустрічаються з HR. Рекрутинг необхідний для будь-якої галузі, але в ІТ він має свою специфіку та відкриває шлях для тих, хто точно не хоче займатися технічною стороною. 

Цей курс ведуть одразу три викладачі, серед яких є тічер бізнес-англійської, HR Business Partner з 15-річним досвідом роботи та HR Executive з успішною кар’єрою в міжнародній компанії. Навчальний матеріал адаптований для початківців, які лише хочуть спробувати себе в менеджменті кадрів і повинні опанувати базу для роботи рекрутером. 

Курс спрямований на професійний розвиток і має насичену програму з 9 модулями (34 онлайн-заняття). Програма поділена на блоки, послідовне проходження яких допоможе розібратися з основними трендами, складностями проведенням співбесід іноземною, роботі в кроскультурних командах. 

Для того, щоб перейти до ІТ-рекрутингу цей курс допоможе вивчити специфічну лексику та побачити підводні камені “світчингу” з управління персоналом у традиційних сферах. Курс допоможе прокачати фаховий словник та впевнено подаватися на базові позиції в рекрутингу після проходження навчання.  

QA тестувальник онлайн-курс із працевлаштуванням від Mate academyПростий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

Для тих, хто готовий цілеспрямовано йти в ІТ і навчатися повний день одним з кращих варіантів буде курс повного дня. В Mate academy існує особлива програма для навчання, оплата якої відбувається вже після працевлаштування. Це дозволяє без вкладання коштів одразу розпочинати проходження курсу та дає гарантію на зацікавленості академії у працевлаштуванні своїх студентів. 

Професія QA тестувальника стала однією з найпопулярніших серед тих, хто після навчання в університеті чи, навіть в школі, прагне потрапити в tech-індустрію. QA інженер вже ближче працює з технічною стороною продукту, займаючись її покращенням і “профілактикою” багів програмного забезпечення.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Автор курсу — практик з 3+ досвідом у QA і зі 150+ успішними випускниками. Також на курсі передбачена менторська підтримка і безплатна англійська, без якої в ІТ ані навчання, ані робота не даватимуться легко. 

Програма курсу містить 11 модулів зі 118 темами, які повністю розкриють необхідні питання та допоможуть опанувати технології, які використовують тестувальники у роботі.

Курс про створення дизайну інтерфейсів UX/UI Designer від SkvotПростий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

ІТ-сфера може зацікавити людей з вираженими творчими здібностями, адже індустрія потребує не лише технічних спеціалістів. Коли здається, що з художньою освітою можна лише малювати на набережній карикатури (жартуємо), то UX/UI дизайнери запевняють — креативні скіли потрібні усюди. 

Курс веде викладач Senior designer з крутим практичним бекграундом — роботою в міжнародній компанії на позиції головного з дизайну. Навчальна програма розрахована на 6 місяців, за які студент опанує скіли для повноцінної роботи — від брифування клієнта до підготовки й презентації проєкту. 

Після проходження курсу окрім здобутих навичок створення дизайн-рішень студент отримає пару готових кейсів для портфоліо і можливість потрапити на стажування в провідні компанії. 

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Курс про створення дизайну інтерфейсів є чудовою можливістю для старту у творчу професію з напрацьованим портфоліо і розумінням трендів. 

Google Project Management: Professional Certificate від Coursera Простий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

Управління проєктами є сферою, в якій успішно розвиваються спеціалісти поза межами ІТ. Але як і в ситуації з рекрутингом, управління проєктами в ІТ має свою специфіку та дозволяє розраховувати на вищі заробітні плати. 

Курс розроблений гігантом tech-індустрії розрахований на навчання протягом 6 місяців по 10 годин на тиждень. Програма містить все необхідне для початку кар’єри в управлінні проєктами, навіть без досвіду роботи. Цей курс також буде корисним всім спеціалістам з діджиталу, які прагнуть вийти на новий рівень і потребують прокачування управлінських навичок. 

Навчальна програма розроблена таким чином, щоб за пів року підготовки студент отримав глибоке розуміння практик для успішного ведення проєкту початкового рівня, підготовки проєктної документації, основам Scrum і розуміння ролей в цьому підході. 

Розроблений на основі практичного досвіду курс підготує до реальних викликів і ситуацій, з якими стикаються фахівці в щоденній роботі. По закінченню навчання студенти отримають сертифікат для підтвердження та доповнення свого резюме. 

Онлайн-курс Project Manager від LABAПростий світч в ІТ: підбірка курсів для початківців

Схожий за тематикою з попереднім, але більш поглиблений курс пропонує і міжнародна бізнес-школа LABA. Курс Project Manager веде викладач-практик, який керує проєктами в Veon Group (Kyivstar). Курс від LABA допоможе зорієнтуватися з викликами саме українського ринку та підготує до старту кар’єри проджект-менеджера у великій компанії. 

Окрім Scrum на цьому курсі вивчають методології Waterfall і Kanban, їх переваги та відмінності, процес запуску MVP проєкту, побудову ефективної команди та комунікації зі стейкхолдерами. 

Курс розрахований на 12 занять зі 7 практичними завданнями. Передбачений особистий зворотний зв’язок від викладача та методиста, а також робота з додатковими матеріалами, доступ до яких залишається назавжди. 

Навчальна програма допоможе освоїти нові знання, побачити як працюють команди у великих компаніях та структурувати свій практичний досвід для управління проєктами.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: