Статті Статті 01.03.2024 о 09:39 comment views icon

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/kozlovskaya_uwp_avatar_thumb-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/kozlovskaya_uwp_avatar_thumb-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/kozlovskaya_uwp_avatar_thumb-96x96.jpg

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

Прагнете побудувати успішну кар’єру чи розвивати власний бізнес? Якщо ви добре знатимете англійську мову – отримаєте багато додаткових можливостей. Легше буде знаходити цікаві варіанти співпраці чи спілкуватись з діловими партнерами без перекладача. Навіть якщо ви не плануєте працювати на міжнародному ринку зараз, то, знаючи англійську, ви будете мати доступ до найновіших досліджень у різних сферах: як правило, такі публікації з’являються саме цією мовою.

Якщо ви вирішили, що вам потрібно навчання, то що краще, персональний репетитор чи курси бізнес-англійської? У кожного формату є свої переваги, але курси мають беззаперечний плюс – нетворкінг. Ви розширюєте свої контакти в діловій сфері, бо такі курси відвідують і засновники компаній, і амбітні професіонали.

Звісно, інколи важко знайти час на заняття з репетитором чи відвідування курсів, але перспективи, які відкриваються після цього, однозначно варті витраченого часу та зусиль. Недарма зараз популярні корпоративні курси англійської, бо передбачливі власники бізнесів добре розуміють, яку вигоду вони можуть отримати в майбутньому, вклавши гроші в навчання співробітників.

Курси Business English є офлайн та онлайн – варто орієнтуватись на той варіант, який зручніший саме вам. Як правило, такі курси передбачають певний рівень знання мови та багато уваги приділяють саме тим навичкам, які знадобляться вам для побудови кар’єри. Наприклад, один з уроків може бути присвячений тому, як правильно презентувати свій стартап чи комунікувати й розв’язувати конфлікти в кроскультурних командах, або ж розповідати про нюанси написання резюме чи про те, як краще відповідати на співбесідах в міжнародну компанію.

Відповіді на часті запитання

Ці три запитання досить часто турбують тих, хто хоче займатись бізнес-англійською:

  1. Чи зручно буде займатися англійською онлайн?
  • Загалом навчання онлайн та офлайн має свої переваги та недоліки, але, якщо викладач – професіонал своєї справи, ви не відчуєте різниці в результаті.
  1. Якщо немає впевеності щодо рівня володіння англійською, чи варто шукати курс бізнес-англійської?
  • Ми не завжди можемо адекватно оцінити власні знання, тому багато курсів пропонують швидкі тести, які можна пройти на сайті: вони допоможуть вам визначитись.
  1. Чи окупиться бізнес-курс англійської?
  • Відгуки багатьох підприємців переконливо свідчать, що навчання дає новий поштовх до розвитку власного бізнесу чи нового етапу кар’єри.

Зараз на ринку є багато пропозицій з вивчення бізнес-англійської. Курси, які описуємо нижче, допоможуть вам зекономити час на вивченні різноманітних рейтингів і вибрати саме те, що підходить найбільше.

Vocabulaba: інтенсивний курс бізнес-англійської

Тим, хто хоче опанувати англійську для кар’єри, у VocabulabaЯк вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіантиЯк вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіантипроєкт від Laba Group пропонують курс Communicative Business English. Він складається із 17 онлайн-занять. Є кілька варіантів навчального графіка, який студент може вибрати для себе. Навчання проводять викладач та експерти з бізнес-сфери, які постійно практикують бізнес-англійську на зустрічах із клієнтами і стейкхолдерами.

На цих уроках ви навчитесь обговорювати різноманітні питання з колегами, виступати з презентаціями та легко використовувати бізнес-термінологію. Усе це дозволить використовувати англійську на роботі: важливі переговори чи співбесіда пройдуть значно легше.

Важливо, що навчання на цьому курсі розраховано на тих, у кого вже є певні навички в англійській мові.

Вам потрібно:

  • знати англійську мову від В1;
  • мати понад рік досвіду у вашій сфері, володіти бізнес-термінологією та мати досвід її використання.

Щоб почати навчання, у Vocabulaba пропонують пройти тест на знання англійської: ви зможете зрозуміти, який у вас рівень і яких навичок бракує. До старту курсу студенти також знайомляться з викладачкою під час дзвінка.

Навчання триває майже два місяці: за цей час студенти встигнуть і проаналізувати різні  робочі ситуації англійською мовою, і обмінятись досвідом з іншими. У курсі зібрані сучасні підходи до вивчення іноземної мови: ви будете грати в рольові ігри, переглядати персоналізовані відеоматеріали, читати актуальні статті на різноманітні теми. Студентів чекають уроки, де вони будуть вчитись писати листи, бути професіоналами в нетворкінгу, вести перемовини, проводити презентації, інтерв’ю та зустрічі один на один. Усе це допоможе подолати мовний бар’єр і вільно спілкуватись з міжнародними колегами.

Студенти, які вже навчались на різних проєктах від Laba Group, підкреслюють, що курси допомагають зростати професійно: вищий рівень англійської мови стає у пригоді для цієї мети.

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

На курсі планується поділ на групи – до 12 студентів у кожній.

Щоб дізнатись вартість навчання, потрібно залишити заявку на сайті.

English for IT: Communication: курс бізнес-англійської онлайн

Цей курс триває шіть тижнів і проводиться онлайн. На ньому обіцяють навчити навичок письмового й усного спілкування: наприклад, написання листів, ведення діалогів у чаті чи модерування зустрічі. Після навчання ви зможете спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами, пітчити себе і презентувати свої ідеї і створите професійний профіль у LinkedIn, який буде виглядати привабливо для роботодавців.

У цього курсу є такі особливості:

  • відеоуроки проводять англійською мовою з носіями мови;
  • вивчають vocabulary і grammar, що найчастіше використовують в IT;
  • принаймні 10 хвилин кожного уроку присвячують розмовній практиці.

Курс розрахований на IT-фахівців, які планують розвиватись професійно, наприклад, читати професійну літературу в оригіналі чи працювати з іноземними замовниками на цікавих проєктах. Також він буде корисним тим, хто шукає роботу зараз, бо допоможе пройти співбесіду, скласти CV і правильно оформити профіль у LinkedIn.

Цей курс підходить для студентів з рівнем від intermediate до upper-intermediate. Якщо ви не впевнені, що вірно оцінюєте свій рівень, на сайті пропонують пройти безкоштовний тест.

Навчання організоване так, щоб студенти отримали максимум знань за короткий період. Частина навчання відбувається онлайн, але також є уроки в записі. У кожного учня є особистий кабінет з усіма матеріалами. Для закріплення пройдених тем підібрані різні завдання, а після кожного модуля проводять короткий тест.

Студенти можуть спілкуватись у закритому чаті, де також є ментор. Якщо виникають якісь проблеми, їх допоможе вирішити особистий куратор.

Студенти, що вже прослухали курс, високо його оцінюють. Вони підкреслюють, що отримали багато корисних навичок, наприклад, один студент зазначає, що став краще розуміти свою команду і клієнтів.

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

Ціна курсу залежить від того, який варіант тарифу ви виберете: є три різні, дорожчі дають більше можливостей, наприклад, отримання сертифіката на блокчейні. Junior коштуватиме вам $149, Middle – $269, а Senior – $389.

Придбати курс English for IT: Communication.

Бізнес-англійська. Курси від SpeakUp

SpeakUp пропонує 15 рівнів навчання: студенти на них відрізняються рівнем і навичками англійської мови. На кожному рівні учні мають 20 занять в мультимедійному класі, 20 занять з викладачем (у групах від двох до 10 осіб), 20 самостійних занять із книжкою та індивідуальні консультації. Офлайн-заняття можна відвідувати в різних містах України: у Києві, Кривому Розі, Дніпрі тощо. Якщо ви не певні, що це саме ваш формат, можна прийти на пробне заняття з англійської мови, за нього оплату не беруть.

Рівень студента визначається тестуванням. Є і початковий рівень, і просунутий. Ці курси підійдуть для тих, хто хоче покращити свої навички англійської мови для розвитку кар’єри: як письмові, так і усні.

У навчанні використовують методику blended learning: усі формати роботи доповнюють одне одного. Є вправи на граматику, підвищення словникового запасу, практику вимови тощо. Студенти можуть вибирати той графік занять, який їм зручний, є куратор, що допомагатиме протягом усього періоду навчання.

Для тих, хто сумнівається в якості навчання, дають гарантію: якщо ви пройдете всі заняття і складете Level Test менше ніж на 65%, то безкоштовно отримаєте доступ до курсу повторно.

Окрім цього, високий рівень професіоналізму викладачів підтверджують відомі компанії, що визнають сертифікат SpeakUp: Volvo, «‎Київстар» тощо.

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

Щоб дізнатись ціну курсу, потрібно залишити заявку на сайті – і з вами зв’яжеться менеджер.

Business English: курс на Udemy для зайнятих

Це, мабуть, найкоротший курс у нашому рейтингу. Він складається із 23 лекцій, що загалом тривають лише 2,5 години: ідеальний варіант для тих, у кого зовсім мало часу. На ньому ви навчитесь використовувати ключову бізнес-термінологію, яка допоможе вам обговорювати й розуміти професійні питання. Блок лекцій присвячено пошуку роботи: підготовці до співбесіди, порадам, як ефективно шукати вакансію на міжнародному ринку, та нюансам правильного написання ділових листів. Окрім цього, кілька останніх лекцій розглядають нюанси бажаної поведінки в офісному середовищі, наприклад, як екологічно вирішувати конфлікти.

Для того щоб навчатись на курсі, потрібне базове знання англійської мови. Курс розрахований на широку аудиторію: на тих, хто хоче знайти роботу в міжнародній компанії, створити власний бізнес чи покращити професійні навички.

Курс складається із трьох модулів. Кожен з них побудований на практичних прикладах і ситуаціях із життя. Наприклад, у модулі, що присвячений співбесіді, аналізуються відповіді на найпоширеніші запитання, такі як: What are your career objectives for now? чи What has been the biggest challenge for you so far?

Студенти, що прослухали ці лекції, підкреслюють, що вони допомогли їм покращити рівень англійської і краще розбиратися в тому, що казати на співбесідах і як писати ділові листи.

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

Курс можна придбати за $84,99. Після завершення курсу ви отримаєте сертифікат, що підтверджує здобуті вами навички.

AntiSchool.Online: курси бізнес-англійської онлайн

На цих курсах для IT-фахівців студентам пропонують прокачати ті навички, які особливо корисні для кар’єри в цій сфері. Зокрема:

  • поповнити словниковий запас специфічною лексикою;
  • покращити розмовну ділову англійську і сприйняття мови на слух;
  • правильно оформити LinkedIn і підготуватись до складних запитань на співбесідах.

Студенти вибирають зручний графік. Якщо немає можливості відвідати заняття, його можна скасовувати за три години до початку.

На курсах навчаються тестувальники, розробники, сейлзи, маркетологи, аналітики, проджектменеджери. Щоб визначити ваш рівень англійської та підібрати найкращий формат, пропонують замовити безкоштовний перший урок або ж пройти тест на сайті.

Для студентів пропонують мікс різних форм навчання, що допомагають якнайкраще засвоїти матеріал: від speaking club до уроків з носіями мови. 60% часу курсу – це навчання з викладачем, 20% – спілкування з іншими студентами (у групах до 12 людей) і ще 20% – робота з домашнім завданням на інтерактивній платформі, де є 12 видів тренажерів.

Студенти, що працюють з викладачами компанії, зазначають, що навчання побудоване так, щоб отримувати максимум користі. «‎Не було жодного разу, щоб урок був нудним!» – підкреслює студентка Ярослава Ковальчук.

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

Після закінчення курсу студент складає іспит з носієм мови. Якщо успішно – отримує сертифікат за стандартом CERF.

Вартість курсу залежить від викладача (носій мови чи ні), формату (індивідуально чи у групі) та обраного пакета: чим більше курсів ви оплачуєте відразу, тим дешевший урок. Наприклад, якщо ви придбали шість індивідуальних уроків, то одне заняття коштуватиме 465 грн, якщо 240 уроків – то 249 грн.

Придбати курс AntiSchool.Online.

Англійська: бізнес-курс від EnglishDom

Компанія EnglishDom пропонує курси тим, хто хоче покращити свій рівень бізнес-англійської. Вони передбачають індивідуальні уроки з викладачем, роботу для закріплення знань на інноваційній онлайн-платформі та розмовні клуби для практики, де ви зможете спілкуватися з іншими студентами. Займатись можна будь-де, з різних пристроїв – і зі смартфону, і з комп’ютера.

В EnglishDom вивчення англійської відбувається онлайн по відеозв’язку з персональним викладачем. Якщо викладач не сподобався – його можна поміняти. Є команда підтримки, яка допоможе вибрати найкращий час для занять і побудувати зручний для студента графік.

Курс розрахований на тих, хто має хоча б мінімальні знання: знає не менше 700 слів. Якщо англійська потрібна вам для роботи, необхідно розібратись у нюансах ділового спілкування, то ці курси пропонують допомогти з такими питаннями.

Викладачі компанії використовують всесвітньо відому методику Кембриджу, яку успішно практикують у різних куточках світу. Завдяки її використанню вже понад 1 млрд людей заговорили англійською.

На курсах студентів навчатимуть:

  • підтримувати бесіду на ключові теми, які можуть виникнути під час ділового спілкування;
  • правильно писати документи англійською;
  • вести переговори англійською, щоб досягати максимального успіху.

Студенти, що вже проходили курси від EnglishDom, відзначають, що досягли своєї мети та покращили рівень англійської мови й тепер можуть використовувати її для побудови кар’єри. Колишня учениця курсів Таня Губенко зазначає: «‎Я бачу, наскільки легше мені стало спілкуватись, немає пауз, коли ти думаєш, як же підібрати потрібне слово».

Як вибрати найкращі курси бізнес-англійської: порівнюємо варіанти

Якщо ви вирішили придбати курс, то ціна залежатиме від кількості занять, які ви оплачуєте відразу. Чим більше уроків – тим нижча ціна. Наприклад, п’ять індивідуальних занять коштують 450 грн за урок, а 50 – 380 грн за урок. Також є оплата частинами. Після завершення навчання ви отримуєте сертифікат, що можна опублікувати в LinkedIn.

Придбати бізнес-курс від EnglishDom.

Рекомендації щодо вибору курсів

Вибираючи курси для себе, орієнтуйтесь на те, якої саме мети вам потрібно досягти. Не важливо, чи шукаєте ви найкращі курси бізнес-англійської в Києві офлайн, чи хочете навчатись онлайн – особистість викладача дуже багато важить. Тому краще, якщо попередньо можна поспілкуватись з тим, хто вас навчатиме, або ж на курсах є можливість змінити викладача.

Якщо ви хочете навчитись перетворювати розмови про погоду на продуктивний нетворкінг, писати такі CV та cover letters, які вигідно виділятимуться серед інших, та уникати непорозумінь з іноземними колегами у спілкуванні, вживаючи відповідні лексику і звороти – вам варто звернути увагу на Vocabulaba, що пропонує інтенсивний курс бізнес-англійської. Також він буде корисним власникам бізнесу: допоможе впевненіше почувати себе на бізнес-переговорах, бо після нього ви зможете аргументовано довести свою думку чи пояснити складні графіки англійською мовою.

Якщо ви власник IT-бізнесу чи працюєте в цій сфері – варто придивитись до курсу English for IT: Communication, бо він зосереджений саме на IT-тематиці.

Курси бізнес-англійської від SpeakUp підійдуть тим, хто хотів би підвищити рівень своєї англійської, але не завжди може планувати власний час: компанія надає можливість взяти паузу в заняттях і почати навчання в будь-який день. І для тих, хто любить гарантії якості: тут пропонують повторний безкоштовний доступ, якщо ви складаєте Level Test менше ніж на 65% (за умови, що всі заняття ви відвідували).

А для тих, хто налаштований на отримання роботи в міжнародній компанії, варто звернути увагу на Business English на Udemy: кожен його модуль детально розбирає певні поняття, які наблизять вас до цієї мети. Окрім цього, він досить короткий, що цінно, якщо ви не можете виділити зараз час на відвідування курсів, розрахованих на кілька місяців.

Якщо ви вважаєте, що найкраще послуговуватись при вивченні мови загальновідомими методиками, які використовують міжнародні університети, зверніть увагу на бізнес-англійську від EnglishDom: викладачі курсу навчають за методикою Кембриджу, яку успішно практикують в різних куточках світу. Завдяки її використанню вже понад 1 млрд людей заговорили англійською.

Курси бізнес-англійської від AntiSchool.Online підійдуть тим, хто тільки починає свою кар’єру в IT: вони допоможуть почати впевненіше комунікувати із замовниками і вдало презентувати себе на співбесідах. Також будуть корисними для мідлів чи сеньйорів, які замислились про зміну роботи чи обґрунтування підвищення зарплати. Не зайвими ці курси будуть і якщо ви фрилансер: краще знання англійської допоможе отримувати більш високооплачувані проєкти.

Покращити свою бізнес-англійську

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: