Новини Кіно 25.05.2023 о 18:45 comment views icon

«Без образ» / No Hard Feelings — новий (дуже дотепний!) трейлер комедії з Дженніфер Лоренс та рейтингом R (17+)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Sony Pictures показала другий повноцінний трейлер «Без образ» / No Hard Feelings — майбутньої комедії з її величністю Катнісс Евердін Дженніфер Лоренс у головній ролі та віковим рейтингом R, тобто для глядачів старше 17 років.

У новому відео є лише кілька кадрів з попереднього березневого трейлеру, але здебільшого він складається з нових (та надзвичайно потішних) сцен, щедро приправлених ґеґами. Та й Дженніфер Лоренс забагато не буває.

За сюжетом, героїня Лоренс (Медді), водійка Uber, після конфіскації авто залишається без грошей та вирішує будь-що знайти роботу аби не втратити ще й будинок. Вона відгукується на доволі незвичну вакансію: заможні батьки сором’язливого 19-річного Персі (Ендрю Фельдман) пропонують Медді “зустрічатися” з їхнім сином та допомогти тому стати більш розкутим поруч з дівчатами. Проте знайти спільну мову з хлопцем виявляється не так просто.

«Без образ» виходить в український прокат з 22 червня.

Новий (другий) трейлер — поки є лише в оригіналі (англійською). Як тільки з’явиться офіційна українська версія, відразу додамо.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Перший трейлер  (український дубляж)

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: