Новини Ігри 05.11.2023 о 08:30 comment views icon

BlizzCon 2023: перше доповнення Diablo 4, нова історія та три доповнення World of Warcraft, новий герой Overwatch 2 та інші анонси

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

BlizzCon 2023: перше доповнення Diablo 4, нова історія та три доповнення World of Warcraft, новий герой Overwatch 2 та інші анонси

BlizzCon 2023 офіційно стартував, церемонія відкриття була сповнена серйозних оголошень, зокрема щодо першого доповнення Diablo 4 під назвою Vessel of Hatred, трьох нових доповнень для World of Warcraft у рамках нової історії The Worldsoul Saga, нового героя Overwatch 2 на ім’я Мауга та багато іншого.

Керівник Xbox Філ Спенсер з’явився на першому BlizzCon після придбання Microsoft Activision Blizzard:

«Протягом історії Blizzard вони були піонерами та вдосконалювали так багато в ігровій індустрії, багато хто з вас сьогодні стали частиною цієї подорожі. Подумайте про Diablo – це просунуло вперед жанр action RPG. StarCraft заклав основу для того, чим згодом стане кіберспорт, а StarCraft 2 став головним каталізатором еволюції ігор як живих розваг. World of Warcraft змінив не тільки те, як розробляють та підтримують ігри, але й познайомив набагато ширшу аудиторію з концепцією онлайн-спільнот. Overwatch не тільки переосмислив ігровий процес, але й представив можливості класових шутерів».

Перше доповнення Diablo 4 Vessel of Hatred

Розширення Diablo 4 називатиметься Vessel of Hatred і включатиме абсолютно новий клас. Не надто багато відомо, але було підтверджено, що події відбуватимуться у регіоні Diablo 2 Наханту та стосуватимуться долі Мефісто і його планів щодо Санктуарію.

Три доповнення та нова історія World of Warcraft: The Worldsoul Saga

Blizzard анонсувала The Worldsoul Saga, велику історію, яка міститиме наступні три доповнення для World of Warcraft. Перше з них буде називатися The War Within і вийде у 2024 році.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Кріс Метцен, який нещодавно повернувся на посаду виконавчого креативного директора франшизи Warcraft, сказав на BlizzCon, що ці розширення стануть «кульмінацією перших 20 років нашої історії та переведуть нас у наступний 20 років пригод».

Внутрішня війна відбуватиметься в підземних королівствах Азероту, де чекають нерубіанці та союзна раса під назвою земляні дварфи. Це велике розширення також міститиме багато іншого, включаючи обіцяне повернення балакучого ножа Xal’atath, нові зони, такі як Azj-kahet, Isle of Dorn, The Ringing Deeps і Hallowfall, нову пригодницьку активність з пошуку скарбів під назвою Delves, функцію взаємодії у спільноті під назвою War Bands, а також нові підземелля та рейди.

Не надто багато відомо про інші доповнення, але друге з них буде називатися Midnight. Події відбуватимуться в Старому Світі Азероту, в Кель’таласі, куди вдерлися сили Порожнечі, котрі намагаються знищити Сонячний колодязь та занурити світ у темряву.

Третє розширення The Worldsoul Saga, яке стане 12-м доповненням World of Warcraft, називається The Last Titan. Дія відбуватиметься в Старому Світі, але в Нордсколі, який був майданчиком для подій Wrath of the Lich King.

World of Warcraft: Classic отримає доповнення Cataclysm

Фанатів World of Warcraft: Classic незабаром чекає доповнення Cataclysm. Вони зможуть повернутися до пригод, які оновили Азерот і змінили цілі регіони та зробили старі лінії квестів та історії недоступними. Велетенський дракон Смертокрил літає у небі та жбурляє вогонь на гравців, воргени та гобліни додані як ігрові раси, представлена ​​археологія.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Також було оголошено, що 30 листопада розпочнеться Classic’s Season of Discovery, який називають «Ванільним World of Warcraft з родзинкою». Сезон дозволить гравцям створювати нових персонажів і підвищувати їх рівень до 25, одночасно відкриваючи здібності, що змінюють клас.

Новий герой Overwatch 2 – самоанець Мауга

Blizzard офіційно представила Мауга, першого самоанського героя в грі, важкого нападника. Він володіє кількома видами важкої зброї, зокрема кулеметами на прізвиська Ганні та Ча Ча. Його атака називається Overrun – це нестримна навичка, завдяки якій він мчить через поле бою, знищуючи все на своєму шляху.

Велике розширення Hearthstone: Showdown in the Badlands

Hearthstone: Showdown in the Badlands — це наступне розширення карткової гри, дія якого відбувається на дикому заході Азероту. Це історія походження Рено Джексона та Елізи Старсікер. Ці двоє повинні працювати разом, щоб врятувати Безплідні землі від шкідливого видобутку корисних копалин. Hearthstone: Showdown in the Badlands вийде 14 листопада 2023 року, і в ньому буде нейтральна карта героя гри.

Анонсована настільна рольова гра Diablo

Blizzard Entertainment, Glass Cannon Unplugged і Genuine Entertainment анонсували настільну рольову адаптацію Diablo. Основна книга буде випущена восени 2024 року, а Diablo TTRPG – через кампанію попереднього замовлення на Kickstarter.

Diablo 4 є головним джерелом натхнення для TTRPG, гра «ще більше досліджуватиме надземний та підземний світ Санктуарію, пропонуючи пригоди на поверхні та внизу з улюбленою фанатами механікою, запозиченою прямо з екрана».

Джерело: IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: