Новини Новини 07.03.2022 о 12:53 comment views icon

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid повністю припиняє надання послуг користувачам з росії

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid повністю припиняє надання послуг користувачам з росії. Команда опублікувала наступну заяву.

Шановні клієнти, колеги та партнери! Воєнна ситуація в Україні ускладнюється щодня. Росія вдається до нечуваної жорстокості, завдає підступні удари по містах України, знищує житлові будинки, міську інфраструктуру, пам’ятки культури. Постраждали сотні невинних людей, включно з жінками та дітьми.
Весь світ об’єднується, щоб зупинити терористичні дії російських нападників в Україні. Для цього бізнес з усіх куточків планети припиняє співпрацю з Росією, закриваючи доступ агресора до фінансів, перешкоджаючи імпорту та експорту та закриваючи доступ окупантів до ринку розваг.

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid не є виключенням. Наша команда підтримує Україну і приєднується до таких гігантів ігрового світу як Electronic Arts, Steam, Activision Blizzard, Rockstar Games, CD Projekt RED, які вже обмежили або повністю припинили співпрацю з Росією.

В сьогоднішніх умовах ми не маємо часу і бажання встановлювати, хто підтримує окупантів, а хто ні. У зв’язку з цим ми повністю припиняємо надання послуг користувачам з Росії.

Ми також закликаємо усіх наших партнерів та друзів з усього світу припинити співпрацю або надання послуг Російській Федерації і зробити все можливе для того, щоб зупинити вторгнення агресора на територію мирної України. Це важливий крок для будь-якого свідомого бізнесу, який необхідно зробити для захисту України та Європи від нападника.

Наша сила в єдності!
Дякуємо всім, хто підтримує Україну!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: