Новини Новини 25.02.2022 о 19:45 comment views icon

«‎Хостмайстер» підключив захист Cloudflare для доменів com.ua та kiev.ua

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Зараз нас атакують не лише російські бомби, а й хакери — щодня підконтрольні РФ угрупування проводять масовані DDoS атаки на урядові сайти та українські банки. У відповідь на нові загрози реєстр домену .UA компанія «‎Хостмайстер» почала використовувати захист Cloudflare DNS firewall для найбільших публічних доменів com.ua та kiev.ua.

Крім того, для захисту інших публічних доменів в .UA (у тому числі й домену gov.ua, в якому розташовані органи державної влади України), «‎Хостмайстер» під’єднав хмарні сервіси доменних імен, розташовані в країнах Європи.

Домен com.ua є найбільшим публічним доменом в Україні, у ньому зареєстровано понад 300 тис. імен. Домен призначений розміщувати сайти комерційних структур. Домен столиці та київської області kiev.ua — один із найбільших, у ньому близько 40 тис. доменних імен. Загалом у домені .UA понад 550 тис. імен.

Минулого тижня, 15 лютого, на систему доменних імен домену gov.ua була здійснена DDOS-атака потужністю понад 150 Гбіт/с.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: