Новини Софт 26.03.2024 о 18:21 comment views icon

Кабінет пацієнта, одруження онлайн та послуги для ветеранів: Федоров розповів про очікувані послуги в застосунку «Дія»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров в ефірі телемарафону розповів про нові послуги, яки з’являться в застосунку «Дія» вже найближчим часом. За його словами, користувачам варто очікувати на появу медичних послуг, включно із кабінетом пацієнта.

«У найближчий час ми запустимо кабінет пацієнта і медичні push-повідомлення в «Дії». Це важливо з точки зору збереження персональних даних в медичній системі», – заявив Михайло Федоров.

Також планується запустити послуги для ветеранів, хоча чиновник не розповів, про які саме послуги йде мова.

«Послуги для ветеранів – ми над цим активно працюємо… і «Дія.Підпис» для юридичних осіб. Це все, що ми в найближчий час запустимо», – заявив очільник Мінцифри.

Крім того, наразі тривають підготовчі роботи для запуску послуги одруження онлайн.

«Це такі перші важливі нотаріальні дії, які будуть відбуватися завдяки «Дії», – сказав він, додавши, що також у планах інші нотаріальні послуги.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

І вкотре Федоров згадав про можливість розмитнення авто в застосунку «Дія». Мова про цю послугу йде вже кілька років, але народні обранці все ще не прийняли необхідний для її запуску закон.

«Ми чекаємо тільки голосування у парламенті, це важливий антикорупційний законопроєкт», – зазначив Федоров.

Він також зазначив, що через «Дію» скоро можна буде відновити втрачені документи.

Розмитнення авто у «Дії» ─ оприлюднено текст законопроєкту №10380

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Джерело: forbes


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: