Новини Україна 11.08.2023 о 11:50 comment views icon

«Київстар» запустив тариф інтернету «Масштабуйтесь» для бізнесу — безліміт до 100 Мбіт/сек за 300 грн/міс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«Київстар» розширив пропозицію для бізнес-клієнтів — з 10 серпня корпоративним абонентам стала доступна послуга фіксованого інтернету (FTTB) за новим тарифним планом «Масштабуйтесь» за 300 грн/міс.

«Київстар» запустив тариф інтернету «Масштабуйтесь» для бізнесу — безліміт до 100 Мбіт/сек за 300 грн/міс

Новий тариф виділяється розширеним наповненням та додатковими можливостями, що краще відповідають потребам абонентів, наголошують в компанії. Серед ключових переваг тарифу «Масштабуйтесь» оператор називає безлімітний обсяг трафіку та збільшена швидкість до 100 Мбіт/сек. Для порівняння, в базовому тарифі за 100 грн/міс швидкість обмежена 50 Мбіт/с. Також для бізнес-користувачів інтернету «Київстар» заявляє підвищену надійність (резервні канали зв’язку) та захищеність (атестат відповідності Держспецзв’язку України та додаткова послуга захисту від атак AntiDDos).

Для ясності, про оптичне підключення GPON (працює навіть за відсутності електрики) поки не йдеться — розбудова мережі «Домашнього Інтернету» з використанням цієї технології запланована в четвертому кварталі 2023 року.

Також у  вартість тарифу включено акційний пакет «Додайте промо» за 5 грн, який дозволяє робити масові SMS-розсилки з платформи ADWISOR (сервіс на основі Big Data дозволяє налаштувати персоналізовану розсилку, використовуючи для підбору цільової аудиторії понад 40 параметрів, як тип гаджета, стать, вік, стиль життя, інтереси) на пільгових умовах. Кількість SMS динамічна (залежить від обраної категорії параметрів), а загальна вартість розсилки не має перевищувати 625 грн.

Якщо порівнювати зі звичайною послугою «Домашній інтернет», то наразі «Київстар» пропонує кілька варіантів за більш привабливою ціною. Чи потрібні додаткові можливості тарифу «Масштабуйтесь», нехай кожен вирішить самостійно.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: