Новини Новини 21.07.2022 о 12:56 comment views icon

lifecell запустив акцію «Роумінг-п’ятірка» для абонентів у Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії та Чехії

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Мобільний оператор lifecell запустив нову акцію «Роумінг-п’ятірка» для абонентів у Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії, Чехії. За умовами акції «Роумінг-п’ятірка» роумери можуть замовити 5 ГБ мобільного інтернету за вигідною ціною 50 грн у п’яти найпоширеніших країнах вимушеного перебування українців. До кінця липня кожен абонент може замовляти по 5 ГБ інтернету необмежену кількість разів.

«Роумінг-п’ятірка» доступна для всіх абонентів lifecell, які обслуговуються за умовами індивідуальних тарифних планів (передплачених і контрактних).

lifecell запустив акцію «Роумінг-п’ятірка» для абонентів у Молдові, Німеччині, Польщі, Румунії та Чехії

Оператор lifecell нагадав, що дбає про своїх абонентів, які змушені були виїхати за кордон, і регулярно пропонує їм акції, щоб завжди вони могли залишатися на зв’язку з близькими та рідними людьми.

Так, завдяки акції «Гігабайти без кордонів» абоненти, які сплатили/перезамовили свій пакет послуг, можуть використовувати свої тарифні гігабайти в 34 країнах так само, як в Україні.

В межах акції «Вхідні дзвінки без додаткової плати у роумінгу», абоненти lifecell можуть приймати вхідні дзвінки у 16 країнах Європи без додаткової плати за умови сплаченого/перезамовленого пакету послуг.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Також, перебуваючи за кордоном, можна підключити сервіс «Роумінг Пазл» і самотужки обрати й сформувати необхідне наповнення пакета послуг (хвилини, МБ та SMS).

І ще одна пропозиція для абонентів lifecell — «Роумінг Онлайн», завдяки якій користувач може обмінювати замовлений обсяг інтернет-трафіку на хвилини для дзвінка, якщо це буде необхідно.

Якщо ж абонент не може скористатися роумінговими пропозиціями та акціями, застосовуються базові тарифи на роумінговий інтернет у відповідній країні.

Джерело: lifecell


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: