Новини Ігри 25.04.2023 о 19:16 comment views icon

Metacritic покращує модерацію після «образливих та неповажних» оглядів Horizon Forbidden West: Burning Shores

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Доповнення Burning Shores, що нещодавно вийшло для гри Horizon Forbidden West, отримало безліч негативних відгуків користувачів на Metacritic. Багато користувачів ставили оцінку 1 або 0, а також залишали критичні відгуки тільки тому, що їм не сподобався можливий прояв нетрадиційної сексуальної орієнтації головної героїні.

У той час як професійні оглядачі досить добре оцінили гру, забезпечивши їй середній результат 82 бали, рейтинг користувача на цей час становить 3,9, а в деякі моменти він опускався до 2,7 бала. Такий результат спричинений одним сюжетним моментом. Ближче до кінця гри в діалозі Елой та її супутниці Сейкі пропонується три варіанти відповідей, і один з них веде до поцілунку двох жінок. Два інші варіанти відповідей не викликають сплеск одностатевих романтичних проявів на екрані монітора. З усім тим, саме цей момент став причиною заниження користувацького рейтингу Horizon Forbidden West: Burning Shores.

У Metacritic відреагували на таку критику гри, заявивши, що їм відомо про «образливі та неповажні відгуки про Horizon Forbidden West: Burning Shores». Нині ведуться роботи з розвитку процесів та інструментів, щоб запровадити суворішу модерацію. Відповідні зміни планується реалізувати у найближчі місяці.

Як саме виглядатимуть і працюватимуть ці інструменти модерації, поки не уточнюється. Тим часом кілька оглядів Burning Shores вже були видалені з сайту за порушення умов використання.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Додамо, розробник Horizon Zero Dawn та Forbidden West, компанія Guerrilla натякнула, що історія Елой не закінчена – світ Horizon буде розширено наступною пригодою героїні.

Джерело: eurogamer

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: