Новини Ігри 25.04.2023 о 19:16 comment views icon

Metacritic покращує модерацію після «образливих та неповажних» оглядів Horizon Forbidden West: Burning Shores

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Доповнення Burning Shores, що нещодавно вийшло для гри Horizon Forbidden West, отримало безліч негативних відгуків користувачів на Metacritic. Багато користувачів ставили оцінку 1 або 0, а також залишали критичні відгуки тільки тому, що їм не сподобався можливий прояв нетрадиційної сексуальної орієнтації головної героїні.

У той час як професійні оглядачі досить добре оцінили гру, забезпечивши їй середній результат 82 бали, рейтинг користувача на цей час становить 3,9, а в деякі моменти він опускався до 2,7 бала. Такий результат спричинений одним сюжетним моментом. Ближче до кінця гри в діалозі Елой та її супутниці Сейкі пропонується три варіанти відповідей, і один з них веде до поцілунку двох жінок. Два інші варіанти відповідей не викликають сплеск одностатевих романтичних проявів на екрані монітора. З усім тим, саме цей момент став причиною заниження користувацького рейтингу Horizon Forbidden West: Burning Shores.

У Metacritic відреагували на таку критику гри, заявивши, що їм відомо про «образливі та неповажні відгуки про Horizon Forbidden West: Burning Shores». Нині ведуться роботи з розвитку процесів та інструментів, щоб запровадити суворішу модерацію. Відповідні зміни планується реалізувати у найближчі місяці.

Як саме виглядатимуть і працюватимуть ці інструменти модерації, поки не уточнюється. Тим часом кілька оглядів Burning Shores вже були видалені з сайту за порушення умов використання.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Додамо, розробник Horizon Zero Dawn та Forbidden West, компанія Guerrilla натякнула, що історія Елой не закінчена – світ Horizon буде розширено наступною пригодою героїні.

Джерело: eurogamer

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: