Новини Ігри 24.04.2023 о 19:54 comment views icon

Гравці розкритикували Horizon Forbidden West: Burning Shores через одностатевий роман Елой – рейтинг користувачів на Metacritic всього 3,2 бали

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Гравці розкритикували Horizon Forbidden West: Burning Shores через одностатевий роман Елой – рейтинг користувачів на Metacritic всього 3,2 бали

Минулого тижня вийшло доповнення Burning Shores для гри Horizon Forbidden West. Воно відправило Елой на Палаючі Береги зруйнованого Лос-Анджелеса і додало в гру супутницю, на ім’я Сейка. Як виявилось, вона може бути не лише супутницею, а й любовним інтересом головної героїні. І такий сюжетний поворот дуже засмутив багатьох користувачів, які почали масово залишати негативні відгуки та огляди на Metacritic.

На момент підготовки матеріалу користувальницький рейтинг доповнення Horizon Forbidden West: Burning Shores на Metacritic складає лише 3,2 бала (на підставі 1310 відгуків користувачів). Водночас професійні критики набагато кращої думки про гру – її бал становить 82.

Игроки раскритиковали Horizon Forbidden West: Burning Shores из-за однополого романа Элой – пользовательский рейтинг на Metacritic всего 3,2 балла

Часто гравці присвоюють Horizon Forbidden West: Burning Shores 1 або навіть 0 балів через можливу сексуальну орієнтацію Елой, що проявилася в доповненні. Річ у тому, що поцілунок Елой та Сейки, який так розбурхав ігрову громадськість, є можливим, а не обов’язковим варіантом розвитку подій. В одному з діалогів є 3 варіанти відповідей. І лише один із них веде до поцілунку, і тим самим виявляє нетрадиційну сексуальну орієнтацію Елой. Гравець може вибрати один із двох інших варіантів відповіді, які не призводять до поцілунку, тим самим убезпечивши Елой від роману з іншою жінкою.

Однак гравці обурюються лише однією нагодою продемонструвати нетрадиційну орієнтацію Елой. Коментарі до оцінок із нулями, в основному, критикують лише фактор ЛГБТК+, а не будь-які інші аспекти гри, такі як сюжет, графіка тощо.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

«Ще одна гра, зіпсована гей-повісткою, для чого? Люди просто хочуть повеселитися, а не піддаватися ідеологічній обробці. Sony має бути обережною, тому що багато брендів постраждали через те, що пріоритетом став порядок денний, нав’язаний бізнесом. Я ніколи більше не куплю гру серії Horizon», – написав Rodrigo32.

Деякі гравці вважають, що роман Елой з іншою жінкою руйнує серію Horizon.

«Я відмовляюся купувати цей DLC та майбутні ігри франшизи, ви зробили Елой лесбійкою тільки для того, щоб догодити порядку денному ЛГБТ. Елой ніколи не показувала ознак приналежності до ЛГБТ у попередніх іграх. Історія DLC служить тільки для того, щоб новий ЛГБТ-персонаж створив любовну пару з Елой», — засмучується FelipePP.

Можна припустити, що Сейка з’явиться у третій грі серії Horizon.

«Добре я зрозумів. Усі чоловіки погані та токсичні. Господи, я так втомився від цього ЛГБТ-*** від Sony… Як довго це триватиме?», — запитує HidaN20.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: