Новини Україна 06.01.2023 о 17:37 comment views icon

На вокзалах Укрзалізниці з’являться гігантські зарядні станції для смартфонів — кожна може заряджати до 33 пристроїв одночасно

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

6 січня «Укрзалізниця» отримала 100 потужних зарядних станцій для смартфонів, які буде встановлено на вокзалах із найбільшим пасажиропотоком. Перші станції вже зайняли місце у київській Фортеці незламності.

Як можна побачити на фото нижче, станції ці досить масивні та мають вигляд шаф з окремими комірками, де є вбудована розетка та USB-концентратор для зарядки ґаджетів. Окрім того, судячи з фото, ці шафи, подібно до автоматичних камер зберігання особистих речей, обладнанні кодовими замками, тож не потрібно буде охороняти телефон поки той заряджатиметься, а натомість зайнятися іншими справами.

Ці зарядні станції були надані Kusto Group — групою казахстанських підприємців, які активно підтримують гуманітарні проєкти в Україні. Станції вироблені у рекордні строки в Туреччині спеціально для «Укрзалізниці» і попри складну логістику доправлені до України вже на початку року.

Одна така станція може заряджати до 33 пристроїв одночасно і дозволить мандрівникам завжди бути на зв’язку попри можливі блекаути.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: